În data de 05 aprilie 2023 Primăria Municipiului Botoșani anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a 4 proiecte

În data de 05 aprilie 2023 Primăria Municipiului Botoșani anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare următoarelor proiecte de acte normative:

Anunț: (..aici)

1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea documentaţiei „P.U.Z. și R.L.U. – Str. Calea Națională, nr. 1C, mun. Botoșani, CAD/CF69178” în vederea realizării obiectivului „CONSTRUIRE STAȚIE MIXTĂ DISTRIBUȚIE CARBURANȚI” (..aici)

2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea documentaţiei „P.U.Z. și R.L.U. – Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 12, mun. Botoșani, CD/CF69112” în vederea realizării obiectivului „RESTAURARE MONUMENT ISTORIC „CASA JEAN GOILAV” ȘI CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE D+P+3E (5E, 6E RETRAS), CU SPAȚII COMERCIALE LA PARTER” (..aici)

3. Proiect de hotărâre pentru aprobarea documentaţiei „Plan Urbanistic Zonal – Aleea Fluierași, nr. 3, mun. Botoșani, CAD/CF68717“ în vederea realizării obiectivului „CONSTRUIRE LOCUINȚĂ P+M ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN” (..aici)

4. Proiect de hotărâre pentru aprobarea criteriilor de repartizare a locuinţelor sociale din Aleea Constantin Iordăchescu din municipiul Botoşani (..aici)

Ultima modificare: 06.04.2023 – 10:28 de către Primăria Municipiului Botoșani

Anteriorul P.U.D. “Construire locuință S+P și împrejmuire teren”, amplasament Aleea Lebăda, nr.2A , CF/NC 68535

Despre noi