Anunț privind deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului unui act normativ din data de 29.05.2023

Anunț privind deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului unui act normativ din data de 29.05.2023 (..aici)

         În data de 29 mai 2023 Primăria Municipiului Botoșani anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare următorului proiect de act normativ:
Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului pentru stabilirea condițiilor de exercitare a dreptului de acces pe proprietățile Municipiului Botoșani în vederea instalării, întreținerii, înlocuirii sau mutării rețelelor de comunicații electronice sau a elementelor de infrastructura necesare susținerii acestora, a modului de utilizare partajata a elementelor de infrastructură, precum și măsurile privind construirea rețelelor noi de comunicații electronice în Municipiul Botoșani. (..aici)

Anteriorul CONSULTAREA ASUPRA PROPUNERILOR PRELIMINARII P.U.D. “Amplasare chiosc tip fast-food – construcție provizorie” AMPLASAMENT: STR. Vârnav, nr.2A, mun. Botosani, identificat prin CAD/NC60668

Despre noi