Agenda

CHELTUIELI  PUBLICE
(sectiune in constructie)

 DIRECȚIA IMPOZITE și TAXE LOCALE

 MONITORUL OFICIAL LOCAL

   Pagina principala  |  Stiri  |  Proiecte  |  Dezbateri  |  Evenimente anuale |  Informatii utile |  Albume foto  |  Transport local  |  Legaturi utile

Concursuri Serv. Administrare Piete, Obor, Cimitire (... aici) 

Anunţuri/Concursuri
Anun╚Ť prelungire perioada de depunere a dosarelor de inscriere
Anun╚Ť prelungire perioada de depunere a dosarelor de inscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a unei func╚Ťii publice de executie vacanta din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice.
DETALII: (ÔÇŽaici)

Rezultat selectie dosare consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
Rezultatul selectiei dosarelor de ├«nscriere la concursul organizat in data de 2  decembrie 2021 pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
DETALII: (ÔÇŽaici)

Rezultat selectie dosare consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
Rezultatul selectiei dosarelor de ├«nscriere la concursul organizat in data de 2  decembrie 2021 pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
DETALII: (ÔÇŽaici)

Rezultat selectie dosare consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
Rezultatul selectiei dosarelor de ├«nscriere la concursul organizat in data de 2  decembrie 2021 pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
DETALII: (ÔÇŽaici)

ANUNŢ CONCURS asistent medical debutant
ANUN┼ó  CONCURS
Municipiul Botosani  organizeaz─â concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata  a functiei contractuale vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara in unitatile de invatamant preuniversitar ÔÇôDispensar Medical Scolar nr.4 Botosani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
Concurs recrutare pentru ocuparea unei functii publice de executie vacanta din cadrul Serviciului Achizitii Publice
Concurs recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a unei functii publice de executie vacanta din cadrul Serviciului Achizitii Publice.
DETALII: (ÔÇŽaici)
Rezultat final post vacant de medic
Rezultatul final al concursului organizat pentru ocuparea postului de medic  din cadrul
Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara din unitatile de invatamant preuniversitar ÔÇôDispensar Scolar nr.3.
DETALII: (ÔÇŽaici)


Rezultat proba practice post vacant de medic
Rezultatul probei practice la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de medic  din cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara din unitatile de invatamant preuniversitar ÔÇô Dispensar Scolar nr.3.

DETALII: (ÔÇŽaici)

Rezultat proba scrisa post vacant de medic
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de medic  din cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara din unitatile de invatamant preuniversitar ÔÇô Dispensar Scolar nr.3.

DETALII: (ÔÇŽaici)

Rezultatul final al probei interviu Serv. Investi╚Ťii Dezvoltare Locala
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durată nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala  sustinut in perioada 1-3 noiembrie 2021.

DETALII: (ÔÇŽaici)

Rezultatul probei interviu Serv. Investi╚Ťii Dezvoltare Locala
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a
func┼úiei publice de execu┼úie vacant─â de consilier clasa I grad profesional superior  din cadrul Serv. Investi╚Ťii Dezvoltare Local─â.

DETALII: (ÔÇŽaici)

Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de executie vacanta din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala.

Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala.
DETALII: (ÔÇŽaici)

Concurs recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a 3 functii publice de executie
Concurs recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a 3 functii publice de executie vacante din cadrul Serviciului Urbanism si Autorizari in Constructii.

DETALII: (ÔÇŽaici)

Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere medic Dispensar Scolar nr.3
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea unui post de medic  din cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara din unitatile de inv─âtamant preuniversitar ÔÇô Dispensar Scolar nr.3
DETALII: (ÔÇŽaici)

Rezultat selectie dosare de inscriere la concursul consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala.
DETALII: (ÔÇŽaici)

Concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist
Municipiul Botosani organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist in specialitatea medicina generala sau medicina de familie, din cadrul Dispensarului Scolar nr.3 Botoșani - Compartiment Asistenta Medicală si de Medicina Dentara in unitatile de invatamant preuniversitar.

La concurs se pot prezenta medici specialisti sau primari, confirmati in specialitatea medicina generala/medicina de familie, cu drept de libera practica.DETALII: (ÔÇŽaici)

TEMATICA: (ÔÇŽaici)(Publicarea pe site: 04 oct. 2021)***
Rezultat final consilier in cadrul Serviciului Buget Finan╚Ťe Publice
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Buget Finan╚Ťe Publice.

DETALII: (ÔÇŽaici)

(Publicarea pe site: 04 oct. 2021 ora 10:30)

***
Concurs recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a unei functii publice vacanta din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Primăria Municipiului Botosani, cu sediul în Piata Revlutiei nr.1, anunta organizarea unui concurs de recrutare in data de 1 noiembrie 2021, pentru o functie publica de executie din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 01 oct. 2021)
***

Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serv. Buget Finan╚Ťe Publice
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a  functiei publice de executie vacant─â de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serv. Buget Finan╚Ťe Publice
septembrie 2021


DETALII: (ÔÇŽaici)


(Publicarea pe site: 30 sep. 2021 ora 15:30)


***Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de conducere la Biroul Cadastru Imobiliar si Edilitar
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durat─â nedeterminat─â a functiei publice de conducere vacanta de sef birou al Biroului Cadastru Imobiliar si Edilitar sus╚Ťinut ├«n data 28 septembrie 2021

DETALII: (ÔÇŽaici)

(Publicarea pe site: 28 sep. 2021 ora 16:00)

***


Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de executie la Biroul Cadastru Imobiliar si Edilitar
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durat─â nedeterminat─â a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Biroului Cadastru Imobiliar si Edilitar sus╚Ťinut ├«n data 28 septembrie 2021

DETALII: (ÔÇŽaici)

(Publicarea pe site: 28 sep. 2021 ora 16:00)

***


Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea unei functii din cadrul Serviciului Buget Finan╚Ťe Publice
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de execuie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Buget Finante Publice.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 27 sep. 2021 ora 12:30)
***

Rezultat proba scrisa+interviu+final- Asistent medical principal, perioada determinate(1 an)
Rezultat proba scrisa, interviu si rezultat final la concurs de recrutare pe perioad─â determinat─â , func┼úie contractuala temporar vacanta de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar Medical ╚ścolar nr.9 Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 20 sep. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat selectie dosare- func╚Ťie publica- Serviciul Buget Finante Publice
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice de executie
Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Buget Finante Publice
.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 20 sept. 2021 ora 11:00)
***


RETRAGERE anunt Concurs 3 func╚Ťii publice - Serviciului Urbanism, Autoriz─âri ├«n Construc╚Ťii
Avand in vedere decizia Agen╚Ťiei Na╚Ťionale a Func╚Ťionarilor publici de a retrage anun╚Ťurile de concurs publicate in perioada 14.092021-15.09.2021 ca urmare a intr─ârii in vigoare a OUG nr. 99/2021, publicat─â in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I nr. 876/13.IX2021, prin raportare la prevederile art. II din acest act normativ prin care se modific─â ╚Öi completeaz─â art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020, cu modific─ârile ╚Öi complet─ârile ulterioare,
      Prim─âria Municipiului Boto╚Öani retrage anun╚Ťul de concurs pentru ocuparea a trei func╚Ťii publice de execu╚Ťie din cadrul Serviciului Urbanism ╚Öi Autoriz─âri in Construc╚Ťii, publicat in data de 15 septembrie 2021:(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 17 sep. 2021)
***


Rezultat selectie dosare -Consilier superior la Birou Cadastru Imobiliar si Edilitar
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťie Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Biroului Cadastru Imobiliare si Edilitare.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 16 sep. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare -Sef Birou Cadastru Imobiliar si Edilitar
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťie Sef Birou din cadrul Biroului Cadastru Imobiliare si Edilitare.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 16 sep. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat final- promovare in clasa functionari publici D.I.T.L.
Rezultat final la examenul organizat pentru promovarea in clas─â a func┼úionarilor publici incadra┼úi pe func┼úii publice cu nivel de studii inferior, din cadrul Direc╚Ťiei Impozite ╚Öi Taxe.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 15 sep. 2021 ora 14:30)
***


Concurs 3 func╚Ťii publice - Serviciului Urbanism, Autoriz─âri ├«n Construc╚Ťii
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â, concurs de recrutare in data de 18.10.2021, pentru ocuparea a 3(trei) func╚Ťii publice vacante: Consilier clasa I grad profesional asistent, Consilier clasa I grad profesional principal si Consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Urbanism, Autoriz─âri ├«n Construc╚Ťii.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 15 sep. 2021)
***


Rezultat selectie dosare- Asistent medical principal, perioada determinate(1 an)
Rezultat selectie dosare la concurs de recrutare pe perioad─â determinat─â , func┼úie contractuala temporar vacanta de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar Medical ╚ścolar nr.9 Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 sep. 2021 ora 13:00)
***


Rezultat final- Paznic la Compartiment Administrativ
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de Paznic in cadrul Compartimentului  Administrativ.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 sep. 2021 ora 9:30)
***

Rezultat proba interviu- Paznic la Compartiment Administrativ
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de Paznic in cadrul Compartimentului  Administrativ.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 09 sep. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat proba scrisa - examen de promovare in treapta- Centrul Informare Cet─â╚Ťeni
Rezultat proba scrisa la examenul organizat pentru promovarea in treapta pentru personalul contractual din cadrul Serviciului Centrul Informare Cet─â╚Ťeni.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 07 sep. 2021 ora 16:00)
***


Rezultat selectie dosare- promovare in clasa functionari publici D.I.T.L.
Rezultat selectie dosare la examenul organizat pentru promovarea in clas─â a func┼úionarilor publici incadra┼úi pe func┼úii publice cu nivel de studii inferior, din cadrul Direc╚Ťiei Impozite ╚Öi Taxe.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 07 sep. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat final- func╚Ťie publica Consilier la Compartimentul Agen╚Ťi Economici ╚Öi ULM
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Agen╚Ťi Economici ╚Öi ULM.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 06 sep. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat proba scris─â- Paznic la Compartiment Administrativ
Rezultat proba scris─â la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de paznic M in cadrul Compartimentului  Administrativ.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 06 sep. 2021 ora 14:00)
***


Concurs -Asistent medical principal, perioada determinate(1 an)
Municipiului Botosani organizeaz─â, concurs de recrutare pe perioad─â determinat─â (1 an), in perioada 20.09.2021-23.09.2021, pentru ocuparea func┼úiei contractuale temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar Medical ╚ścolar nr.9 Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 03 sep. 2021)
***


Rezultat final- Consilier Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 01 sep. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat final - Inspector Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Inspector clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 31 aug. 2021 ora 14:30)
***


Rezultat proba interviu- Consilier Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 31 aug. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat contestatii proba scrisa - Inspector Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat solutionare contestatii proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Inspector clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 30 aug. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat interviu - Medic pe perioad─â determinat─â, f─âr─â concurs
Rezultat interviu la angajare f─âr─â concurs, pe perioad─â determinat─â, 1 Medic in specialitatea medicin─â general sau medicin─â de familie.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 30 aug. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare -Medic pe perioad─â determinat─â, f─âr─â concurs
Rezultat selectie dosare la angajare f─âr─â concurs, pe perioad─â determinat─â, 1 Medic in specialitatea medicin─â general sau medicin─â de familie.
DETALII: (ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 30 aug. 2021)
***


Examen promovare in clasa pentru functionarii publici
Din cadrul Directiei Impozite si Taxe care indeplinesc conditiile prevazute de art. 481 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ
DETALII: (ÔÇŽaici)
***

Rezultatul selectiei dosarelor de înscriere Paznic
La concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ..
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 30 aug. 2021 ora 12:00)
***

Rezultatul selectiei dosarelor de înscriere Asistent
Pentru angajarea f─âra concurs a func┼úiei contractuale vacante de medic specialist ├«n cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara din unitatile de invatamant preuniversitar ÔÇôDispensar Medical Scolar nr.3 Botosani..
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 30 aug. 2021 ora 13:15)
***

Rezultat proba scrisa - Consilier Compartiment Urm─ârire, Incasare, Taxe, Impozite, Amenzi - la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Urm─ârire, Incasare, Taxe, Impozite, Amenzi.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 26 aug. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat proba scrisa - Inspector Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Inspector clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 26 aug. 2021 ora 14:40)
***


Rezultat proba scrisa- Consilier Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 26 aug. 2021 ora 14:30)
***


Concurs 2 func╚Ťii publice -Birou Cadastru Imobiliar si Edilitar
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â, concurs de recrutare in data de 28.09.2021, pentru ocuparea a 2(doua) func╚Ťii publice vacante: Consilier clasa I grad profesional superior si┬á┬áSef Birou din cadrul Biroului Cadastru Imobiliare si Edilitare.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
 (Publicarea pe site: 26 aug. 2021)
***

ANUNT angajare Medic pe perioad─â determinat─â, f─âr─â concurs
Municipiului Botosani angajeaz─â f─âr─â concurs, pe perioad─â determinat─â, 1 Medic in specialitatea medicin─â general sau medicin─â de familie, in cadrul Compartimentului Asisten╚Ť─â Medical─â ╚Öi de Medicin─â Dentar─â, in unit─âtile de inv─â╚Ťam├ónt preuniversitar-Dispensar ╚ścoala nr.3. Angajarea nu poate dep─â╚Öi 30 de zile de la data incet─ârii st─ârii de alert─â, conform art. 27 din Legea 55/2020.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 25 aug. 2021)
***


Rezultat selectie dosare- func╚Ťie publica Consilier la Compartimentul Agen╚Ťi Economici ╚Öi ULM
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Agen╚Ťi Economici ╚Öi ULM.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 25 aug. 2021 ora 10:30)
***


ANUNT examen promovare func╚Ťie-Centrul Informare Cet─â╚Ťeni
Municipiului Botosani organizeaz─â examen de promovare in treapta pentru func╚Ťia de arhivar in data de 07.09.2021, din cadrul Serviciului Centrul Informare Cet─â╚Ťeni.
DETALII: (ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 24 aug. 2021)
***


Concurs func╚Ťie publica executie-Serviciul Buget Finante Publice
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â, concurs de recrutare in data de 27.09.2021, pentru ocuparea func╚Ťiei publice de executie Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Buget Finante Publice.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 24 aug. 2021)
***


Rezultat selectie dosare- Inspector Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Inspector clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 17 aug. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- Consilier Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 17 aug. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- Consilier Compartiment Urm─ârire, Incasare, Taxe, Impozite, Amenzi - la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Urm─ârire, Incasare, Taxe, Impozite, Amenzi.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 17 aug. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat final- Consilier debutant la Compartimentul Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 16 aug. 2021 ora 13:00)
***


Rezultat proba interviu- Consilier debutant la Compartimentul Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 aug. 2021 ora 10:00)
***


Concurs Paznic -Compartiment Administrativ
Municipiului Botosani organizeaz─â, concurs de recrutare in perioada 6-9 septembrie 2021 pentru ocuparea unui post vacant de paznic M in cadrul Compartimentului Administrativ
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 aug. 2021)
***


Rezultat proba scrisa- Consilier debutant la Compartimentul Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 11 aug. 2021 ora 14:00)
***


Concurs func╚Ťie publica Consilier la Compartimentul Agen╚Ťi Economici ╚Öi ULM
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â, concurs de recrutare in data de 06.09.2021, pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacant─â de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Agen╚Ťi Economici ╚Öi ULM.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 05 aug. 2021)
***


Rezultat selectie dosare- Consilier debutant la Compartimentul Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacante de Consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 03 aug. 2021 ora 14:30)
***


Concurs- 3 func╚Ťii publice de executie la Directia de Impozite si Taxe Locale
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â, concurs de recrutare in data de 26.08.2021, pentru ocuparea a 3 (trei) func╚Ťii publice de executie  vacante din cadrul Directiei de Impozite si Taxe Locale.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 26 iulie 2021)
***


Concurs func╚Ťie publica Consilier debutant la Compartimentul Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â, concurs de recrutare in data de 11.08.2021, pentru ocuparea func╚Ťiei publice vacant─â de Consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 iulie 2021)
***


Rezultat final- Arhitect Sef la Direc╚Ťia de Urmanism-Prim─âria municipiului Boto╚Öani
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice de conducere specific─â vacant─â de Arhitect ╚śef al Direc╚Ťiei de Urbanism. din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 22 iunie 2021 ora 12:00)
***


Rezultat proba scris─â- Arhitect Sef la Direc╚Ťia de Urmanism-Prim─âria municipiului Boto╚Öani
Rezultat proba scris─â la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice de conducere specific─â vacant─â de Arhitect ╚śef al Direc╚Ťiei de Urbanism. din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 17 iunie 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- Arhitect Sef la Direc╚Ťia de Urmanism-Prim─âria municipiului Boto╚Öani
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei publice de conducere specific─â vacant─â de Arhitect ╚śef al Direc╚Ťiei de Urbanism. din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 iunie 2021 ora 11:30)
***


Rezultat final la Evaluare conducere Filarmonica ÔÇťGeorge EnescuÔÇŁ
Rezultat final la Evaluarea celui de al treilea an (2020) din mandatul 2018-2022 la conducerea Filarmonicii ÔÇťGeorge EnescuÔÇŁ Boto╚Öani.
DETALII: :(ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 07 iunie 2021ora 16:00)
***


Rezultat final la Concurs proiecte management la Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ
Rezultat final la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ Boto╚Öani, de ocupare a postului de manager.
DETALII: :(ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 07 iunie 2021 ora 14:30)
***

Rezultat la Concurs proiecte management la Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ
Rezultat la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ Boto╚Öani, de ocupare a postului de manager.
DETALII: :(ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 27 mai 2021)
***

Rezultat Etapa II- proba Interviu la Concurs proiecte management la Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ
Rezultat etapa II- proba interviu la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ Boto╚Öani, de ocupare a postului de manager.
DETALII: :(ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 27 mai 2021)
***


Rezultat Etapa I- Analizarea proiectelor de management la Concurs proiecte management la Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ
Rezultat etapa I-Analizarea proiectelor de management inscrise la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ Boto╚Öani, de ocupare a postului de manager.
DETALII: :(ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 24 mai 2021 ora 13:00)
***


Concurs func╚Ťie conducere Arhitect Sef la Direc╚Ťia de Urmanism-Prim─âria municipiului Boto╚Öani
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â, concurs de recrutare pentru ocuparea func╚Ťiei publice de conducere specific─â vacant─â de Arhitect ╚śef al Direc╚Ťiei de Urbanism. din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 18 mai 2021)
***


Rezultat final- Concurs promovare Sef Serviciu la Serviciul Persoane Juridice- Direc╚Ťia Impozite ╚Öi Taxe Locale
Rezultat final la Concursul pentru promovarea ├«n func╚Ťia public─â de conducere de  ╚Öef serviciu la Serviciului Persoane Juridice din cadrul Direc╚Ťiei Impozite ╚Öi Taxe Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site:17 mai 2021 ora 15:30)
***


Rezultat final- Concurs promovare Director adjunct la Direc╚Ťia Impozite ╚Öi Taxe Locale
Rezultat final la Concursul pentru promovarea ├«n func╚Ťia public─â de conducere de Director adjunct din cadrul Direc╚Ťiei Impozite ╚Öi Taxe Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 17mai 2021 ora 15:30)
***


Rezultat final - Consilier debutant ÔÇô Serviciul Patrimoniu
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func╚Ťiei publice de execu╚Ťie vacant─â de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Patrimoniu.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 17 mai 2021 ora 14:00)
***


Rezultat final- Consilier principal ÔÇô Serviciul Patrimoniu
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func╚Ťiei publice de execu╚Ťie vacant─â de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Patrimoniu.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 17 mai 2021 ora 14:00 )
***


Rezultat proba interviu
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea  pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Patrimoniu sustinut in data de  13 mai 2021. DETALII: (ÔÇŽaici)
***

Rezultat proba interviu
Rezultat proba interviu la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Patrimoniu  sustinut i├«n data de  13 mai 2021. DETALII: (ÔÇŽaici)
***

Rezultat solutionare contestatii
Rezultatul solutionarii contestatiilor la proba scrisa concursului organizat pentru ocuparea functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional debutant  din cadrul Serviciului Patrimoniu.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 mai 2021 ora 12:30)
***

Rezultat proba scrisa- Consilier debutant ÔÇô Serviciul Patrimoniu
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func╚Ťiei publice de execu╚Ťie vacant─â de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Patrimoniu.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 mai 2021 ora 12:40)
***


Rezultat proba scrisa- Consilier principal ÔÇô Serviciul Patrimoniu
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func╚Ťiei publice de execu╚Ťie vacant─â de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Patrimoniu.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 mai 2021 ora 12:00)
***

Rezultat selectie dosare- Concurs promovare Director adjunct la Direc╚Ťia Impozite ╚Öi Taxe Locale
Rezultat selectie dosare inscriere la Concursul pentru promovarea ├«n func╚Ťia public─â de conducere de Director adjunct din cadrul Direc╚Ťiei Impozite ╚Öi Taxe Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 mai 2021 ora 11:00)
***

Rezultat selectie dosare- Concurs promovare Sef Serviciu la Serviciul Persoane Juridice- Direc╚Ťia Impozite ╚Öi Taxe Locale
Rezultat selectie dosare inscriere la Concursul pentru promovarea ├«n func╚Ťia public─â de conducere de┬á┬á╚Öef serviciu la Serviciului Persoane Juridice din cadrul Direc╚Ťiei Impozite ╚Öi Taxe Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 mai 2021 ora 11:00)
***

Rezultat selectie dosare- Concurs proiecte management la Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ
Rezultat selectie dosare la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ Boto╚Öani.
DETALII: :(ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 mai 2021 ora 10:00)
***


ANUNT modificare ora concurs Consilier debutant si Consilier principal ÔÇô Serviciul Patrimoniu
Anuntul modificare ora sustinere concurs organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func╚Ťiilor de consilier clasa I grad profesional debutant si consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Patrimoniu: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 07 mai 2021)
***

ERATA la Rezultat selectie dosare- Consilier debutant ÔÇô Serviciul Patrimoniu
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 05 mai 2021 ora 11:40)
***

Rezultat selectie dosare- Consilier debutant ÔÇô Serviciul Patrimoniu
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func╚Ťiei publice de execu╚Ťie vacant─â de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Patrimoniu
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 04 mai 2021 ora 12:30)
***

Rezultat selectie dosare- Consilier principal ÔÇô Serviciul Patrimoniu
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func╚Ťiei publice de execu╚Ťie vacant─â de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Patrimoniu
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 04 mai 2021 ora 12:00)
***

Rezultat final- 3 functii de Paznic la Biroul Administrativ
Rezultatul final pentru ocuparea a 3 (trei) func╚Ťii contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 16 aprilie 2021 ora 10:00)
***


Concurs promovare in func╚Ťie public─â de conducere-2 func╚Ťii publice la Direc╚Ťia Impozite ╚Öi Taxe Locale
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â in data de 17.05.2021, concurs pentru promovarea in dou─â(2) func╚Ťii publice de conducere vacante pe perioad─â nedeterminat─â din cadrul Direc╚Ťiei Impozite ╚Öi Taxe Locale.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
 (Publicarea pe site: 16 aprilie 2021)
***

Rezultat proba interviu- 3 functii de Paznic la Biroul Administrativ
Rezultat proba interviu pentru ocuparea a 3 (trei) func╚Ťii contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ, sus╚Ťinut─â in data de 15.04.2021.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 15 aprilie 2021 ora 10:00)
***


Rezultat final- functie consilier asistent la Serviciul Edilitare
Rezultat final pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei publice de execu┼úie vacant─â de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Edilitare, sus╚Ťinut─â in data de 14.04.2021.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 14 aprilie 2021 ora 15:30)
***


Rezultat proba scrisa- 3 functii de Paznic la Biroul Administrativ
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea a 3 (trei) func╚Ťii contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ, sus╚Ťinut─â in data de 13.04.2021.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 aprilie 2021 ora 15:00)
***


ANUN╚Ü RELUARE PROCEDUR─é-CONCURS PROIECTE MANAGEMENT la Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ
Consiliul Local al Municipiului Botosani organizeaz─â CONCURS DE PROIECTE DE MANAGEMENT pentru Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ Boto╚Öani. Condi╚Ťii de participare, calendarul de desf─â╚Öurare, dosarul de concurs, altele:(ÔÇŽaici)
Formularele tip editabile:
1. Cerere de inscriere la concurs de management: (ÔÇŽaici)
2. Declaratie consimtamant date personale: (ÔÇŽaici)
3. MODEL adeverin╚Ť─â de vechime: (ÔÇŽaici)
4. MODEL declara╚Ťie pe propria r─âspundere - pentru motive imputabile in ultimii 4 ani: (ÔÇŽaici)
5. MODEL declara╚Ťie pe propria r─âspundere - renun╚Ťare la post de conducere: (ÔÇŽaici)
6. ANEXE: (ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 12 apr. 2021)
***

ANUN╚Ü Concurs pentru 2 func╚Ťii din cadrul Serviciului Patrimoniu
Concurs recrutare pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a 2 func╚Ťii publice de execu╚Ťie vacante din cadrul Serviciului Patrimoniu
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 09 apr. 2021 ora 09:00)
***

Rezultat final consilier superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizări în Constructii
Rezultatul final la┬á┬áconcursul organizat pentru ocuparea┬á┬ápe durat─â nedeterminat─â a functiei publice de executie vacant─â de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autoriz─âri ├«n Constructii sus╚Ťinut ├«n data 8 aprilie 2021
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 08 apr. 2021 ora 15:30)
***

Rezultatul probei scrise consilier superior Serviciului Urbanism, Autorizări în Constructii
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei publice de execu┼úie vacant─â de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Achizi╚Ťii Publice
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 08 apr. 2021 ora 14:30)
***

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere (Consilier superior)
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere
la concursul organizat în data de 14 aprilie 2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Edilitare
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 07 apr. 2021 ora 12:00)
***

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere (Consilier asistent)
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere
la concursul organizat în data de 14 aprilie 2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Edilitare
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 07 apr. 2021 ora 12:00)
***

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere (paznici)
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea a 3 (trei) funcţii contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 07 apr. 2021 ora 12:00)
***

Rezultat selectie dosare- func╚Ťie public─â pe durat─â nedeterminat─â la Serviciul Urbanism
Rezultat selectie dosare la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a unei func╚Ťii publice de execu╚Ťie vacant─â, de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autoriz─âri ├«n Construc╚Ťii.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 26 mar. 2021 ora 11:00)
***


Informare cu privire la concursul de proiecte de management la Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ Botosani
In atentia candidatilor inscrisi la concursul de proiecte de management la Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ Botosani. Avand in vedere ca unul dintre membrii comisiei de concurs de proiecte de management a renuntat la mandat din proprie initiativa, dupa inceperea primei etape a concursului, din motive profesionale, independente de vointa sa, in conformitate cu prevederile anexei nr. 1 Ia HCL nr. 395 din 22 decembrie 2020, respectiv art. 6 alin 1 lit d) coroborat cu art. 6 alin 3 ) , autoritatea are obligatia de a relua procedura de Concurs , cu respectarea prevederilor art. 9 din OUG nr. 189 /2008 ,cu modificarile  si completarile ulterioare. Anuntul de reluare a procedurii de concurs se va face public dupa modificarea de catre Consiliul Local a Regulamentului aprobat prin HCL nr. 395 din 22 decembrie 2020, modificata prin HCLnr. 10 /2021.
DETALII: :(ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 22 martie 2021 ora 12:00)
***


Concurs 3 functii de Paznic la Biroul Administrativ
Municipiului Botosani organizeaz─â in data de 13-15.04.2021, concurs pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a 3 (trei) func╚Ťii contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 22 martie 2021)
***


Concurs Muncitor Electrician la Serviciul Edilitare (2)
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â concurs de recrutare, in data de 14.04.2021, pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a unei func╚Ťii contractuale de execu╚Ťie vacant─â, de muncitor calificat grad profesional III electrician din cadrul Serviciului Edilitare.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 18 martie 2021)
***


Concurs 2 func╚Ťii publice pe durat─â nedeterminat─â la Serviciul Edilitare
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â concurs, in data de 14.04.2021, pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a dou─â func╚Ťii publice de execu╚Ťie vacante, de consilier clasa I grad profesional superior ╚Öi consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Edilitare.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 15 martie 2021)
***

Rezultat selectie dosare- Concurs proiecte management la Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ
Rezultat selectie dosare la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ Boto╚Öani.
DETALII: :(ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 martie 2021 ora 15:30)
***


Concurs func╚Ťie public─â pe durat─â nedeterminat─â la Serviciul Urbanism
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â concurs, in data de 08.04.2021, pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a unei func╚Ťii publice de execu╚Ťie vacant─â, de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autoriz─âri ├«n Construc╚Ťii.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 04 martie 2021)
***


Rezultat final- func╚Ťie public─â pe durat─â determinat─â la Serviciul Urbanism
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â determinat─â unei func╚Ťii publice de execu╚Ťie, temporar vacant─â, de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism, Autoriz─âri ├«n Construc╚Ťii.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 03 mar. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat selectie dosare- func╚Ťie public─â pe durat─â determinat─â la Serviciul Urbanism
Rezultat selectie dosare la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â determinat─â unei func╚Ťii publice de execu╚Ťie, temporar vacant─â, de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism, Autoriz─âri ├«n Construc╚Ťii.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 01 mar. 2021)
***


Concurs Muncitor Electrician la Serviciul Edilitare
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â concurs de recrutare, in data de 17.03.2021, pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a unei func╚Ťii contractuale de execu╚Ťie vacant─â, de muncitor calificat grad profesional III electrician din cadrul Serviciului Edilitare.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 23 feb. 2021)
***


Concurs func╚Ťie public─â pe durat─â determinat─â la Serviciul Urbanism
Prim─âria Municipiului Botosani organizeaz─â concurs, in data de 03.03.2021, pentru ocuparea pe durat─â determinat─â unei func╚Ťii publice de execu╚Ťie, temporar vacant─â, de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism, Autoriz─âri ├«n Construc╚Ťii.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 15 feb. 2021)
***


Anun╚Ť-Concurs proiecte management la Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ
Consiliul Local al Municipiului Botosani organizeaz─â Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul ÔÇťMihai EminescuÔÇŁ Boto╚Öani. Condi╚Ťii de participare, calendarul de desf─â╚Öurare, dosarul de concurs, altele:(ÔÇŽaici)
Formularele tip editabile:
1. Cerere de ├«nscriere la concurs de management: (ÔÇŽaici)
2. Declaratie consimtamant date personale: (ÔÇŽaici)
3. MODEL adeverin╚Ť─â de vechime: (ÔÇŽaici)
4. MODEL declara╚Ťie pe propria r─âspundere - pentru motive imputabile in ultimii 4 ani: (ÔÇŽaici)
5. MODEL declara╚Ťie pe propria r─âspundere - renun╚Ťare la post de conducere: (ÔÇŽaici)
6. ANEXE: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 feb. 2021)
***


Concurs guard la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Serviciul Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani organizeaz─â ╚őn perioada 04 ÔÇô 08 martie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de execu╚Ťie de Guard la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 10 feb. 2021)
***


Concurs ingrijitor cimitire si gropar la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 02 ÔÇô 04 martie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a 4 func┼úii contractuale vacante de execu╚Ťie: 2 de Ingrijitor cimitir si 2 de gropar la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 08 feb. 2021)
***


Asistent─â Medical─â : f─âr─â concurs, perioad─â determinat─â
Municipiul Botosani angajeaz─â f─âr─â concurs, Asistent─â Medical─â grad principal ├«n cadrul Compartimentului Asisten╚Ťa Medical─â ╚Öi de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt preuniversitar. Angajarea se va face pe perioad─â determinat─â ce nu poate dep─â╚Öi 30 de zile de la data ├«ncet─ârii st─ârii de alert─â, conform prevederilor art.27 din legea nr.55/2020.
DETALII: Anunt, acte, formulare tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 05 feb. 2021)
***


Rezultat final- ├Ängrijitor cl─âdiri la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de ├Ängrijitor cl─âdiri la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 29 ian. 2021 ora 11:30)
***


Rezultat final- Paznic la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Paznic la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 29 ian. 2021 ora 11:30)
***


Rezultat final- Guard la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Guard la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 29 ian. 2021 ora 11:30)
***


Rezultat proba interviu- ├Ängrijitor cl─âdiri la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de ├Ängrijitor cl─âdiri la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site:29 ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu - Paznic la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Paznic la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site:29 ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu- Guard la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Guard la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 29 ian. 2021 ora 11)
***


Concurs functie Sef Formatie Piata la Birou administrare Piete, Obor, Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizeaz├ú ├«n perioada 23-25 februarie 2021 concurs pentru ocuparea functiei contractuale vacante de Sef Formatie la Birou Administrarea Pietelor, Oborului, Cimitirelor, din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 29 ianuarie 2021)
***


Concurs secretar-dactilograf Compartiment Juridic - Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 24 - 26 februarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de execu╚Ťie de Secretar -dactilograf la Compartimentul Juridic, Achizi╚Ťii Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 29 ianuarie 2021)
***


Rezultat contestatie proba scrisa - Guard la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat contestatie proba scrisa la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Guard la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site:29 ian. 2021 ora 8:30)
***


Rezultat proba practica- ├Ängrijitor cl─âdiri la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practica la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de ├Ängrijitor cl─âdiri la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 27 ian. 2021 ora 16)
***


Rezultat proba scrisa - Guard la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Guard la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site:27 ian. 2021 ora 16)
***


Rezultat proba scrisa - Paznic la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Paznic la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 27 ian. 2021 ora 15)
***


Rezultat solutionare contestatie la proba selectie dosare- Guard la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat solutionare contestatie la proba selectie dosare la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Guard la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 22 ian. 2021 ora 13:00)
***


Rezultat final- Lacatus mecanic la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de L─âc─âtu╚Ö Mecanic  la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 22 ian. 2021 ora 11:00)
***


Rezultat final -Zidar la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Zidar la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 22 ian. 2021 ora 11:00)
***


Rezultat final- Electrician la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Electrician, la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 22 ian. 2021 ora 11:00)
***


Rezultat final - Instalator la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Instalator, la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 22 ian. 2021 ora 11:00)
***


Rezultat final- Gropar la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare functie Gropar tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 21ian. 2021 ora 16:00 )
***


Rezultat selectie dosare- ├Ängrijitor cl─âdiri la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de ├Ängrijitor cl─âdiri la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 21 ian. 2021 ora 13:00)
***


Rezultat selectie dosare- Guard la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Guard la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 21 ian. 2021 ora 12:00)
***


Rezultat selectie dosare- Paznic la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Paznic la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 21 ian. 2021 ora 12:00)
***


Rezultat proba interviu- Lacatus mecanic la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de L─âc─âtu╚Ö Mecanic  la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 21ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu - Instalator la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Instalator, la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 21 ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu- Electrician la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Electrician, la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 21ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu -Zidar la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Zidar la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 21ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu- Gropar la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare functie Gropar tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 20 ian. 2021 ora 12:00)
***

Rezultat proba practica- Lacatus mecanic la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practica la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de L─âc─âtu╚Ö Mecanic la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 19 ian. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat proba practica -Zidar la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practica la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Zidar la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 19 ian. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat proba practica - Electrician la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practica la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Electrician, la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 19 ian. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat proba practica - Instalator la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practica la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Instalator, la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 19 ian. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat proba practic─â- Gropar la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practic─â la concursul organizat pentru ocupare functie Gropar tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site:  18 ian. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat proba practic─â - Ingrijitor cimitire la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practic─â la concursul organizat pentru ocupare functie ├Ängrijitor Cimitire, tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site:  18 ian. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat final- Magaziner la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Magaziner, tr.I la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 18 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat proba interviu- Magaziner la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Magaziner, tr.I la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 18 ian. 2021 ora 11:00 )
***


Rezultat proba scrisa- Magaziner la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Magaziner, tr.I la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 14 ian. 2021 ora 14:15)
***


Rezultat selectie dosare- Lacatus mecanic la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de L─âc─âtu╚Ö Mecanic  la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat selectie dosare-Zidar la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Zidar la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat selectie dosare- Electrician la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Electrician, la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat selectie dosare- Instalator la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocupare func┼úie de Instalator, la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat final- Inspector de specialitate la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate (tehnic) la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire  din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 10:00)
***


Rezultat selectie dosare- Gropar la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocupare functie Gropar tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 09:00)
***


Rezultat selectie dosare- Ingrijitor cimitire la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocupare functie ├Ängrijitor Cimitire, tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 09:00)
***


Rezultat final- Inspector de specialitate la Compartimentul Achizi╚Ťii PubliceÔÇôS.P.A.P.O.C.
Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate Compartimentul Achizi╚Ťii Publice din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat final- Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul final la concursul organizat ├«n perioada 06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 11 ian. 2021 ora 16:00)
***


Rezultat proba scrisa- Inspector de specialitate la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul proba scrisa de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada 11-13.01.2021 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate (tehnic) la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire  din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 11 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat proba interviu- Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul proba interviu la concursul organizat ├«n perioada 06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 08 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat final- Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul final la concursul organizat ├«n perioada 06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 08 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat selectie dosare- Magaziner la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada  14-18.01.2021 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Magaziner, tr.I la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 08 ian. 2021 ora 08:30)
***


Rezultat proba scrisa- Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul proba scrisa de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada 06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 06 ian. 2021 ora 15:15)
***


Rezultat proba scrisa- Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul proba scrisa de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada 06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 06 ian. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- Inspector de specialitate la Compartimentul Achizi╚Ťii PubliceÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada  12-14.01.2021 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Achizi╚Ťii Publice din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 06 ian. 2021 ora 13:00)
***


Concurs ingrijitor, paznic, guard la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 27 ÔÇô 29 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a 12 (dou─âsprezece) func┼úii contractuale vacante de execu╚Ťie din care 4 (patru) de ├Ängrijitor cl─âdiri, 4 (patru) de Paznic, 4 (patru) de Guard Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 06 ian. 2021)
***


Rezultat selectie dosare- Inspector de specialitate la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada 11-13.01.2021 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate (tehnic) la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 05 ian. 2021 ora 12:00)
***


Rezultat selectie dosare- Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada  06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 29 dec. 2020 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- Inspector de specialitate la Compartimentul Rsesurse Umane ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada  06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 29 dec. 2020 ora 15:00)
***


Concurs Instalator, Electrician, Zidar, Lacatus mecanic la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 19 ÔÇô 21 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a 4 (patru) func┼úii contractuale vacante, de execu╚Ťie din care 1 (unu) de Instalator tr.III, 1 (unu) de Electrician tr.III, 1(unu) de Zidar tr.III ╚Öi 1 (unu) de L─âc─âtu╚Ö Mecanic tr.III la Biroul Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
 (Publicarea pe site: 24 dec. 2020)
***

Concurs Ingrijitor cimitire, Gropar la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 18 ÔÇô 20 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a a 12 (dou─âsprezece) func┼úii contractuale vacante, de execu╚Ťie din care 2 (dou─â) de ├Ängrijitor Cimitire, tr.I ╚Öi 10 (zece) de Gropar tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 23 dec. 2020)
***


Concurs Magaziner la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 14 ÔÇô 18 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Magaziner, tr.I la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
 (Publicarea pe site: 21 dec. 2020)
***


Concurs Inspector de specialitate la Compartimentul Achizi╚Ťii Publice -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 12 ÔÇô 14 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul  Achizi╚Ťii Publice din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 17 dec. 2020)
***


Concurs Inspector de specialitate la Biroul Administrare Piete, Obor, Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 11 ÔÇô 13 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitirele din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
 (Publicarea pe site: 16 dec. 2020)
***

Rezultat final- functie casier Piata- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat final pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de casier pie┼úe ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire,  
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 15 dec. 2020 ora 15:30)
***


Rezultat contestatie proba interviu- functie casier Piata- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat contestatie proba interviu pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de casier pie┼úe ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire,  
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 15 dec. 2020)
***


Rezultat final - functie referent casier- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat final pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de referent-casier ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 15 dec. 2020 ora 11:50)
***


Rezultat proba interviu - functie referent casier- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba interviu pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de referent-casier ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 15 dec. 2020 ora 11:30)
***


Rezultat final - functie casier Cimitire- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat final pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de casier cimitire ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 14 dec. 2020 ora 15:00)
>***

Rezultat proba interviu - functie casier Cimitire- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba interviu pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de casier cimitire ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 14 dec. 2020 ora 14:45)
***


Rezultat proba interviu- functie casier Piata- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba interviu pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de casier pie┼úe ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire,  
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 14 dec. 2020 ora 14:30)
***


Rezultat proba scrisa - functie referent casier- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de referent-casier ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 14 dec. 2020 ora 08:30)
***


Rezultat proba scrisa - functie casier Cimitire- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de casier cimitire ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 11 dec. 2020 ora 12:45)
***


Rezultat final- sef formatie piata- SPAPOC
Rezultat final pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de ╚śef Forma╚Ťie Pia╚Ť─â la Birou Administrare Pie╚Ťe Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 11 dec. 2020 ora 12:30)
***


Rezultat final- sef formatie cimitire- SPAPOC
Rezultat final pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de ╚śef Forma╚Ťie Cimitire la Birou Administrare Pie╚Ťe Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani, din 10.12.2020
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 11 dec. 2020 ora 12:30)
***


Concurs Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate - Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 06 ÔÇô 08 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 11 dec. 2020)
***


Concurs Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane - Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 06 ÔÇô 08 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 11 dec. 2020)
***


Rezultat proba scrisa- functie casier Piata- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de casier pie┼úe ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire, din 10.12.2020
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 dec. 2020 ora 15:45)
***


Rezultat proba interviu- sef formatie piata- SPAPOC
Rezultat proba interviu pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de ╚śef Forma╚Ťie Pia╚Ť─â la Birou Administrare Pie╚Ťe Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani, din 10.12.2020
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 dec. 2020 ora 12:00)
***


Rezultat proba interviu- sef formatie cimitire- SPAPOC
Rezultat proba interviu pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de ╚śef Forma╚Ťie Cimitire la Birou Administrare Pie╚Ťe Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani, din 10.12.2020
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 dec. 2020 ora 12:00)
***


Rezultat final- examen promovare în grad profesional- Aparat specialitate Primarie
Rezultat final pentru examen de promovare ├«n grad profesional imediat superior pentru func╚Ťionarii publici din cadul Aparatului de specialitate al primarului municipiului Boto╚Öani ╚Öi S.P.C.L.E.P. din 09.12.2020
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 dec. 2020)
***


Anunt examen de promovare în grad profesional- S.P.C.L.E.P.
Municipiul Boto╚Öani┬á┬áorganizeaz─â ├«n data de 16.12.2020 examen de promovare ├«n grad profesional imediat superior pentru personalul din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Eviden╚Ť─â a Persoanei Botosani
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 09 dec. 2020)
***

Rezultat final + Contestatie proba interviu - Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Rezultat contestatie proba interviu si Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa ÔÇŁLizucaÔÇŁ (9) Boto╚Öani, sustinut in perioada 25.11 ÔÇô 02.12.2020.  
DETALII: (ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 04 dec. 2020 ora 11:30)
***


Rezultat proba interviu- Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa ÔÇŁLizucaÔÇŁ (9) Boto╚Öani, sustinut pe 02.12.2020.  
DETALII: (ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 02 dec. 2020 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- examen promovare în grad profesional- Aparat specialitate Primarie
Rezultat selectie dosare pentru examen de promovare ├«n grad profesional imediat superior pentru func╚Ťionarii publici din cadul Aparatului de specialitate al primarului municipiului Boto╚Öani ╚Öi S.P.C.L.E.P.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 02 dec. 2020)
***


Rezultat contestatie proba scrisa- Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Rezultat contestatie proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa ÔÇŁLizucaÔÇŁ (9) Boto╚Öani, sustinuta in 25 nov. 2020.┬á┬á
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 02 dec. 2020 ora 09:30)
***

Rezultat proba scrisa- Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa ÔÇŁLizucaÔÇŁ (9) Boto╚Öani.  
DETALII: (ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 26 noiembrie 2020 ora 09:30)
***


Rezultat final- consilier superior (perioada nedeterminata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei publice de execu┼úie vacant─â de consilier achizi╚Ťii publice clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice, sustinut in 23.11.2020
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 23 nov. 2020 ora 16:00)
***


Rezultat proba scrisa- consilier superior (perioada nedeterminata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei publice de execu┼úie vacant─â de consilier achizi╚Ťii publice clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 23 nov. 2020 ora 13:30)
***


Rezultat selectie dosare Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Rezultatul selectiei dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa ÔÇŁLizucaÔÇŁ (9) Boto╚Öani.  
DETALII: (ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 19 noiembrie 2020)
***


Rezultat selectie dosare- functie referent casier- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat selectie dosare de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada  24-26.11.2020 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de referent-casier ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 18 nov. 2020 ora 15:30)
***Rezultat selectie dosare- functie casier Cimitire- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat selectie dosare de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada  24-26.11.2020 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de casier cimitire ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 18 nov. 2020 ora 13:00)
***


Rezultat selectie dosare- functie casier Piata- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat selectie dosare de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada  24-26.11.2020 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de execu┼úie de casier pie┼úe ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 18 nov. 2020 ora 12:00)
***


Rezultat contestatie proba scrisa- sef formatie piata- SPAPOC
Rezultat solutionare contestatie proba scrisa pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de ╚śef Forma╚Ťie Pia╚Ť─â la Birou Administrare Pie╚Ťe Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 17 nov. 2020 ora 16:20)
***


Anunt amanare proba interviu- sef formatie cimitire- SPAPOC
Amanare proba interviu pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de ╚śef Forma╚Ťie Cimitire la Birou Administrare Pie╚Ťe Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 17 nov. 2020)
***

Anunt amanare proba interviu- sef formatie piata- SPAPOC
Amanare proba interviu pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de ╚śef Forma╚Ťie Pia╚Ť─â la Birou Administrare Pie╚Ťe Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 17 nov. 2020)
***

Contestatie rezultat proba scrisa- secretar-dactilograf ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul contesta┼úiei depuse la rezultatul probei scrise la concursul organizat ├«n 16.11.2020 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de execu╚Ťie de Secretar -dactilograf la Compartimentul Juridic, Achizi╚Ťii Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 17 nov. 2020 ora 14:55)
***


Rezultat proba scrisa- sef formatie piata- SPAPOC
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de ╚śef Forma╚Ťie Pia╚Ť─â la Birou Administrare Pie╚Ťe Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 16 nov. 2020 ora 15:15)
***

Rezultat proba scrisa- sef formatie cimitire- SPAPOC
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de ╚śef Forma╚Ťie Cimitire la Birou Administrare Pie╚Ťe Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 16 nov. 2020 ora 15:15)
***


Rezultat final- ╚śef birou- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire
Rezultat final la concursul organizat ├«n perioada  10-12.11.2020 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de conducere de ┼×ef Birou ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 16 nov. 2020)
***


Rezultat proba scrisa- secretar-dactilograf ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul proba scrisa de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada  16-20.11.2020 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de execu╚Ťie de Secretar -dactilograf la Compartimentul Juridic, Achizi╚Ťii Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 16 nov. 2020 ora 12:35)
***


Anunt examen de promovare în grad profesional- C.N.I.P.T
Municipiul Boto╚Öani  organizeaz─â ├«n data de 27.11.2020 examen de promovare ├«n grad profesional imediat superior pentru personalul din cadrul Centrului Na╚Ťional de Informare ╚Öi Promovare Turistic─â Boto╚Öani.  
DETALII: (ÔÇŽaici)
***


Rezultat selectie dosare- consilier superior (perioada nedeterminata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultatul selectiei dosare inscriere la concursul la concursul organizat ├«n data de 23 noiembrie 2020 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei publice de execu┼úie vacant─â de consilier achizi╚Ťii publice clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 nov. 2020 ora 16:00)
***


Rezultat finul- asistent medical principal -Dispensar Medical Scolar 2
Rezultat proba interviu pentru ocuparea func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal  ├«n cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â din unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar Medical ╚ścolar nr.2 Boto╚Öani, , sustinut in perioada 9-11.11.2020.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 noiembrie 2020 ora 12:30)
***


Rezultat proba interviu- ╚śef birou- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire
Rezultat proba interviu la concursul organizat ├«n perioada  10-12.11.2020 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de conducere de ┼×ef Birou ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire, sustinut pe 12.11.2020.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 nov. 2020 ora 11:00)
***


Rezultat final- inspector specialitate sIA- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire
Rezultatul final pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S IA (contracte pia╚Ť─â)- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani, sustinut in periada 10-12.11.2020, proba scrisa si interviu.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 nov. 2020 ora 10:30)
***


Rezultat proba interviu- inspector specialitate sIA- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire
Rezultatul proba interviu pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S IA (contracte pia╚Ť─â)- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani, sustinut in data de 12.11.2020.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 nov. 2020 ora 10:00)
***


Rezultat proba interviu- asistent medical principal -Dispensar Medical Scolar 2
Rezultat proba interviu pentru ocuparea func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal  ├«n cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â din unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar Medical ╚ścolar nr.2 Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 11 noiembrie 2020 ora 12:30)
***


Rezultat proba scrisa- ╚śef birou- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire
Rezultat proba scrisa la concursul organizat ├«n perioada  10-12.11.2020 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de conducere de ┼×ef Birou ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 nov. 2020 ora 14:45)
***


Rezultat selectie dosare- sef formatie cimitire- SPAPOC
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de ╚śef Forma╚Ťie Cimitire la Birou Administrare Pie╚Ťe Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 nov. 2020 ora 14:00)
***


Rezultat selectie dosare- sef formatie piata- SPAPOC
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de ╚śef Forma╚Ťie Pia╚Ť─â la Birou Administrare Pie╚Ťe Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 nov. 2020 ora 14:00)
***


Rezultat proba scrisa- inspector specialitate sIA- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire
Rezultatul proba scrisa pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S IA (contracte pia╚Ť─â)- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 nov. 2020 ora 13:30)
***


Rezultat selectie dosare- secretar-dactilograf ÔÇô S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada  16-20.11.2020 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de execu╚Ťie de Secretar -dactilograf la Compartimentul Juridic, Achizi╚Ťii Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 nov. 2020 ora 10:40)
***


Rezultat proba scrisa- asistent medical principal -Dispensar Medical Scolar 2
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal  ├«n cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â din unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar Medical ╚ścolar nr.2 Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 09 noiembrie 2020 ora 14:00)
***


Anunt examen de promovare în grad profesional- Aparat specialitate Primarie
Prim─âria Municipiului Boto╚Öani  organizeaz─â ├«n data de 9.12.2020 examen de promovare ├«n grad profesional imediat superior pentru func╚Ťionarii publici din cadul Aparatului de specialitate al primarului municipiului Boto╚Öani ╚Öi S.P.C.L.E.P.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 06 noiembrie 2020)
***


Rezultat final- consilier asistent (perioada determinata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â determinat─â a func┼úiei publice de execu┼úie temporar vacant─â de consilier achizi╚Ťii publice clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 06 nov. 2020)
***


Rezultat proba interviu- consilier asistent (perioada determinata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â determinat─â a func┼úiei publice de execu┼úie temporar vacant─â de consilier achizi╚Ťii publice clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 05 nov. 2020 ora 11:30)
***


Rezultat selectie dosare- ╚śef birou- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire
Rezultatul selectiei dosare de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada  10-12.11.2020 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale de conducere de ┼×ef Birou ├«n cadrul Biroului Administrare Pie┼úe, Obor ┼či Cimitire.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 04 nov. 2020 ora 10:40)
***


Rezultat selectie dosare- inspector specialitate sIA- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S IA (contracte pia╚Ť─â)- Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 04 nov. 2020 ora 11:00)
***


Rezultat proba scrisa- consilier asistent (perioada determinata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durat─â determinat─â a func┼úiei publice de execu┼úie temporar vacant─â de consilier achizi╚Ťii publice clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 03 nov. 2020 ora 13:30)
***


Fara Concurs, perioada determinata: Medic medicina generala sau de familie la Dispensar Medical Scolar 1
Municipiul Botosani angajeaz─â f─âr─â concurs, 1 (un) medic ├«n specialitatea medicin─â general─â sau medicin─â de familie, ├«n cadrul Compartimentului Asisten╚Ťa Medical─â ╚Öi de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar ╚ścolar nr. 1. Angajarea se va face pe perioad─â determinat─â ce nu poate dep─â╚Öi 30 de zile de la data ├«ncet─ârii st─ârii de alert─â, conform prevederilor art.27 din legea nr.55/2020.
DETALII: Anunt, acte, formulare tip editabile(ÔÇŽaici)
 (Publicarea pe site: 03 noiembrie 2020)
***

Rezultat selectie dosare- asistent medical principal -Dispensar Medical Scolar 2
Rezultat selectie dosare pentru ocuparea func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal┬á┬á├«n cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â din unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar Medical ╚ścolar nr.2 Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 03 noiembrie 2020 ora 12:00)
***

Concurs Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 25.11.2020 (proba scris─â) ┼či 27.11.2020 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa ÔÇŁLizucaÔÇŁ (9) Boto╚Öani.  
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 03 noiembrie 2020)
***


Concurs 11(unsprezece) functii casier la Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 24 ÔÇô 26 noiembrie 2020, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a 11 (unsprezece) func┼úii contractuale vacante de execu╚Ťie, din care 8 (opt) de Casier Pia╚Ť─â ╚Öi 2 (dou─â) de Referent casier la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire ╚Öi 1 (unu) de Casier Cimitire la Compartiment Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 02 noiembrie 2020)
***


Rezultat selectie dosare- consilier (perioada determinata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultatul selectiei dosare inscriere la concursul organizat ├«n data de 3 noiembrie 2020 pentru  ocuparea pe durat─â determinat─â a unei func╚Ťii publice de execu╚Ťie, tempora vacant─â, de consilier achizitii publice clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice ÔÇô Aparatul de Specialitate al Primarului Municipiului Boto╚Öani.  
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 28 oct. 2020 ora 11:00)
***


Rezultat final- Consilier juridic- SPAPOC
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei contractuale  vacante de consilier juridic din cadrul  Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani, sus┼úinut ├«n perioada 21- 23.10.2020, proba scrisa si interviu: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 26 oct. 2020 ora 16:00)
***


Rezultat final- (2) functii insp. Specialitate Compartiment Contabilitate- SPAPOC
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea 2(dou─â) posturi vacante de inspector de specialitate din cadrul Compartimentul Contabilitate  - Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani, sus┼úinut ├«n data de 20-22.10.2020, proba scrisa si interviu: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 23 oct. 2020 ora 14:00)
***


Rezultat proba interviu- Consilier juridic- SPAPOC
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea unei func╚Ťiei contractuale vacante de consilier juridic din cadrul  Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani, sus┼úinut ├«n data de 23.10.2020: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 23 oct. 2020 ora 12:00)
***


Concurs consilier superior (perioada nedeterminata) -Serviciul Achizitii Publice
Municipiul Botosani organizeaza concurs, ├«n data de 23.11.2020, pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a unei func╚Ťii publice de execu╚Ťie vacant─â, de consilier achizi╚Ťii publice clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice ÔÇô Aparatul de Specialitate al Primarului Municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografia, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (ÔÇŽaici)
(Publicat: 23 octombrie 2020)
****


Concurs 3 functii executie de sefi formatie - Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 16 - 18 noiembrie 2020, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a 3 (trei) func┼úii contractuale vacante de execu╚Ťie, din care 2(dou─â) de ╚śef Forma╚Ťie Pia╚Ť─â la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire ╚Öi 1(una) de ╚śef Forma╚Ťie Cimitire la Compartiment Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 23 octombrie 2020)
***


Concurs secretar-dactilograf Compartiment Juridic - Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 16 - 20 noiembrie 2020, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de execu╚Ťie de Secretar -dactilograf la Compartimentul Juridic, Achizi╚Ťii Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 23 octombrie 2020)
***


Rezultat proba interviu- 2 functii insp. Specialitate Compartiment Contabilitate- SPAPOC
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea 2(dou─â) posturi vacante de inspector de specialitate din cadrul Compartimentul Contabilitate  - Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani, sus┼úinut ├«n data de 22.10.2020: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 22 oct. 2020 ora 14:00)
***


Rezultat proba interviu- sef serviciu S grad I- SPAPOC
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei contractuale vacante de conducere
de ╚śef Serviciu S gradul I din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani, sus┼úinut ├«n data de 22.10.2020: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 22 oct. 2020 ora 13:00)
***


Rezultat proba scrisa- inspector specialitate Compartiment Resurse Umane SPAPOC
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S I din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani ÔÇôCompartiment Resurse Umane sus┼úinut─â ├«n data de  21.10.2020: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 21 oct. 2020 ora 15:30)
***


Rezultat contestatie proba scrisa- 2 functii insp. Specialitate Compartiment Contabilitate- SPAPOC
Rezultat contestatie proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea a 2 func╚Ťiei contractuale vacante de execu╚Ťie inspector de specialitate din cadrul Compartimentului Contabilitate -Serviciului Public pentru administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 21 oct. 2020 ora 15:20)
***


Rezultat proba scrisa- Consilier juridic- SPAPOC
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea unei functii contractuale vacante execu╚Ťie Consilier Juridic din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani sus┼úinut─â ├«n data de  21.10.2020: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 21 oct. 2020 ora 14:45)
***


Rezultat proba scrisa- 2 functii insp. Specialitate Compartiment Contabilitate- SPAPOC
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea a 2 func╚Ťiei contractuale vacante de execu╚Ťie inspector de specialitate din cadrul Compartimentului Contabilitate -Serviciului Public pentru administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani sus┼úinut─â ├«n data de  20.10.2020: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 20 oct. 2020 ora 15:15)
***


Rezultat proba scrisa- sef serviciu S grad I- SPAPOC
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea func╚Ťiei contractuale vacante de conducere de ╚śef Serviciu S gradul I din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani sus┼úinut─â ├«n data de┬á┬á20.10.2020: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 20 oct. 2020 ora 14:30)
***

Concurs 3 functii- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizeaz─â ╚őn perioada 10 - 12 noiembrie 2020, concurs pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a 3 (trei) func┼úii contractuale vacante, din care 1(una) de conducere de ╚śef Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire ╚Öi 2 (dou─â) de execu╚Ťie de Inspector de specialitate (contracte pia╚Ť─â ╚Öi tehnic) la Birou Administrare Pie╚Ťe, Obor ╚Öi Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(ÔÇŽaici)
  (Publicarea pe site: 19 octombrie 2020)
***


Concurs consilier (perioada determinate) -Serviciul Achizitii Publice
Municipiul Botosani organizeaza concurs, ├«n data de 03.11.2020, pentru ocuparea pe durat─â determinat─â a unei func╚Ťii publice de execu╚Ťie, tempora vacant─â, de consilier achizitii publice clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice ÔÇô Aparatul de Specialitate al Primarului Municipiului Boto╚Öani.  
DETALII: Anuntul, Bibliografia, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (ÔÇŽaici)
(Publicat: 19 octombrie 2020)
****


Concurs functie asistent medical principal(min. 5 ani vechime)-Dispensar medical scolar 2
Municipiul Botosani organizeaza ├«n data de 09.11.2020 (proba scris─â) ┼či 11.11.2020 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal (minim 5 ani vechime) din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â in unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar Medical ╚ścolar nr.2 Boto╚Öani.┬á┬á
DETALII: Anuntul, Bibliografia, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (ÔÇŽaici)
(Publicat: 16 octombrie 2020)
****

Rezultat selectie dosare- Consilier juridic- SPAPOC
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea unei functii contractuale vacante execu╚Ťie Consilier Juridic din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 15 oct. 2020 ora 12:00)
***


Rezultat selectie dosare- inspector specialitate Compartiment Resurse Umane SPAPOC
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S I din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pie╚Ťelor, Oborului ╚Öi Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Boto╚Öani ÔÇôCompartiment Resurse Umane
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 15 oct. 2020 ora 10:00)
***

Rezultat selectie dosare
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de conducere de Sef Serviciu S gradul I din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate in proprietatea municipiului Botosani. Detalii (ÔÇŽaici)Rezultat selectie dosare
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea a 2 functii contractuale vacante de executie inspector de specialitate din cadrul Compartimentului Contabilitate -Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate in proprietatea municipiului Botosani. Detalii (ÔÇŽaici)


Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata Inspector de specialitate la Compartimentul Achizitii Publice
Primaria Municipiului Botosani organizeaza in perioada 27 ÔÇô 29 octombrie 2020 concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale vacante de executie de Inspector de specialitate la Compartimentul Achizitii Publice din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Botosani.. Detalii (ÔÇŽaici)


Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 2 (doua) functii contractuale vacante de executie
Primaria Municipiului Botosani organizeaza in perioada 21 ÔÇô 23 octombrie 2020  concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 2 (doua) functii contractuale vacante de executie, din care 1 (una) de Consilier juridic si 1 (una) de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate ├«n proprietatea municipiului Botosani.. Detalii (ÔÇŽaici)

Concurs pentru posturi in cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate in proprietatea municipiului Botosani
Primaria Municipiului Botosani organizeaza in perioada 20 ÔÇô 22 octombrie 2020  concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 3 (trei) functii contractuale vacante, din care 1 (una) de conducere ÔÇô Sef Serviciu si 2 (doua) de executie -Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate in proprietatea municipiului Botosani. Detalii (ÔÇŽaici)

Rezultat final asistent medical principal
Rezultatul final la procedura de angajare f─âr─â concurs a unui post contractual temporar vacant de asistent medical principal, ├«n cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina dentara in unitatile de invatamant preuniversitar ÔÇôDispensar Medical Scolar nr.2 Botosani, sustinuta in data de 18.09.2020  ÔÇôselectie dosare si interviu. Detalii (ÔÇŽaici)
Angajare fara concurs 1 asistenta medicala-D. Scolar 2-(II)
Municipiul Botosani angajeaz─â f─âr─â concurs, pe perioad─â determinat─â, 1 asistenta medicala grad principal ├«n cadrul Compartimentului Asistenta Medicala ╚Öi de Medicina Dentara ├«n unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt preuniversitar, Dispensar ╚Öcolar nr. 2.
Termenul de depunere a dosarele de ├«nscriere on-line este de 2 zile lucr─âtoare de la data public─ârii anun╚Ťului, respectiv 17 septembrie 2020 ora 16:00. Detalii (ÔÇŽaici)
ATASAMENTE: model Cerere si Declaratii:(ÔÇŽaici)
(Publicat: 15 septembrie 2020)
****

Rezultat selectie dosare- 2 asistente medicale-Dispensar scolar 2
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea f─âr─â concurs, pe perioad─â determinat─â, 2 asistente medicale grad principal ├«n cadrul Compartimentului Asistenta Medicala ╚Öi de Medicina Dentara ├«n unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt preuniversitar, Dispensar ╚Öcolar nr. 2.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 11 septembrie 2020 ora 13:00)
***

Angajare fara concurs 2 asistente medicale-Dispensar scolar 2
Municipiul Botosani angajeaz─â f─âr─â concurs, pe perioad─â determinat─â, 2 asistente medicale grad principal ├«n cadrul Compartimentului Asistenta Medicala ╚Öi de Medicina Dentara ├«n unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt preuniversitar, Dispensar ╚Öcolar nr. 2.
Termenul de depunere a dosarele de ├«nscriere on-line este de 2 zile lucr─âtoare de la data public─ârii anun╚Ťului, respectiv 10 septembrie 2020 ora 16:00. Detalii (ÔÇŽaici)
(Publicat: 08 septembrie 2020)
****

Concurs functie Sef Seviciu la Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
AMANAT!

Concursul se amana pana la o data ce se va comunica printr-un nou concurs

Municipiul Botosani organizeazã în 21 iulie 2020 concurs pentru ocuparea functiei contractuale vacante de Sef Serviciu din cadrul Serviciului Public Administrarea Pietelor, Oborului, Cimitirelor.

DETALII: Anuntul, Bibliografia, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (CV, Formular de Inscriere, Model adeverinta, Declaratie privind prelucrarea datelor cu character personal)(ÔÇŽaici)

  (Publicarea pe site: 29 iunie 2020)


Examen de promovare ├«n func╚Ťia de asistent medical
Municipiul Botosani organizeaz├ú in data de 19 iunie 2020, examen de promovare in functia de asistent medical (PL) din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar de stat.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 05 iunie 2020)
***

Rezultat evaluare management Teatrul M. Eminescu
Rezultatul final al evaluarii managementului din mandatul 2017-2020 a conducerii Teatrului Mihai Eminescu Botosani
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 11 mai 2020 ora 10:00)
***

Rezultat final Auditor Public Intern
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  functiei publice de executie vacanta de auditor grad profesional superior din cadrul Compartimentului Audit Public Intern
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 27 apr. 2020 ora 16:00)
***

Rezultat selectie de dosare Auditor Public Intern
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere
la concursul organizat in data de 27 aprilie 2020 pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de auditor grad profesional superior din cadrul ompartimentului Audit Public Intern.
DETALII: (ÔÇŽaici)
***

Rezultat final concurs functie contractual─â Compartiment Registratur─â Arhiv─â
Rezultatul final pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de ÔÇťREFERENT M/1AÔÇŁ din cadrul Compartimentului Registratura Arhiva - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 07 apr. 2020 ora 12:30)
***

Rezultate probe concurs- functie contractual─â la Compartiment Registratur─â Arhiv─â
Rezultatele la proba scrisa si interviu pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de ÔÇťREFERENT M/1AÔÇŁ din cadrul Compartimentului Registratura Arhiva - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: proba scrisa (ÔÇŽaici)
DETALII: interviu(ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 06 apr. 2020)
***

Rezultat selectie dosare
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere
la concursul organizat pentru ocuparea┬á┬áfunctiei┬á┬ácontractuale vacante de Referent M /IA┬á┬áin cadrul Compartimentului Registratura ÔÇô Arhiva.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 31 mar. 2020)
***

Rezultate evaluare Marius Petru Rogojinschi și Mihai Sirbu
Rezultatul evaluarii finale a managementului din mandatul 2017 ÔÇö 2020 al domnului Marius Petru Rogojinschi Ia conducerea Teatrului pentru Copii si Tineret ÔÇ× Vasilache BotosaniÔÇŁ.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 26 mar. 2020)
***
Rezultatul evaluarii celui de-al doilea an de management din mandatul 2018 - 2020 al domnului Mihai Sirbu Ia conducerea Filarmonicii ÔÇ×George EnescuÔÇŁ Botosani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 26 mar. 2020)
***

Concurs recrutare pentru ocuparea unei functii publice de executie, vacanta, de auditor
Concurs recrutare pentru ocuparea unei functii publice de executie, vacanta,  de auditor grad profesional superior din cadrul Compartimentului Audit Public Intern.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 25 mar. 2020)
***

Concurs ocupare functie contractual─â- Compartiment Registratur─â Arhiv─â
Municipiul Botosani organizeaz├ú concurs, in data de 06 aprilie 2020 (proba scris─â) ╚Öi 08 aprilie 2020 (interviu), pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de ÔÇťREFERENT M/1AÔÇŁ din cadrul Compartimentului Registratura Arhiva - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 13 mar. 2020)
***

Rezultat final- evaluare management Teatrul ÔÇ×VasilacheÔÇŁ, perioada 01.04-08.12.2014
Rezultatul final in urma evaluarii primului an de management, perioada 01.04.2014-08.12.2014, a d-lui manager de la Teatrul pentru Copii si Tineret ÔÇťVasilacheÔÇŁ Botosani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 05 martie 2020)
***
Rezultat final- functie publica din cadrul Compartimentului Stare Civil─â
Rezultatul final al concursului organizat pentru ocuparea unei functii publice de executie vacante din cadrul Compartimentului Stare Civila-S.P.C.L.E.P. - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 feb. 2020 ora 15:00)
***

Rezultat contestatii proba scrisa- functie publica din cadrul Compartimentului Stare Civil─â
Rezultatul contestatiilor la proba scrisa pentru ocuparea unei functii publice de executie vacante din cadrul Compartimentului Stare Civila-S.P.C.L.E.P. - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 12 feb. 2020 ora 13:30)
***
Rezultat proba scrisa- functie publica de execu╚Ťie din cadrul Compartimentului Stare Civil─â
Rezultatul probei scrise pentru ocuparea unei functii publice de executie vacante din cadrul Compartimentului Stare Civila-S.P.C.L.E.P. - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 10 feb. 2020 ora 16:30)
***
Rezultat selectie dosare- functie publica de execu╚Ťie din cadrul Compartimentului Stare Civil─â
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea unei functii publice de executie vacante din cadrul Compartimentului Stare Civila-S.P.C.L.E.P. - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 31 ian. 2020 ora 13:00)


***
Concurs ocupare functie publica de execu╚Ťie din cadrul Compartimentului Stare Civil─â
Municipiul Botosani organizeazã concurs, in data de 10 februarie 2020, pentru ocuparea unei functii publice de executie vacante din cadrul Compartimentului Stare Civila-S.P.C.L.E.P. - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (ÔÇŽaici)
(Publicarea pe site: 09 ian. 2020)

***
Rezultat final -examen promovare in grad profesional
Rezultat final privind concursul organizat pentru promovarea in grad professional imediat superior pentru FP- Primaria Municipiului Botosani (aici)
(Publicarea pe site: 05 dec. 2019 ora 13:00)

Rezultat interviu -examen promovare in grad profesional
Rezultat interviu privind concursul organizat pentru promovarea in grad professional imediat superior pentru FP- Primaria Municipiului Botosani (aici)
(Publicarea pe site: 05 dec. 2019 ora 13:00)

Rezultat proba scrisa -examen promovare in grad profesional
Rezultat proba scrisa privind concursul organizat pentru promovarea in grad professional imediat superior pentru FP- Primaria Municipiului Botosani (aici)
(Publicarea pe site: 04 dec. 2019 ora 13:00)

Rezultat final -asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat final privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.25 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 29 nov. 2019 ora 08:30)

Rezultat contestatie interviu -asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat contestatie interviu privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.25 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 29 nov. 2019 ora 08:30)

Rezultat interviu -asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat interviu privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.25 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 27 nov. 2019 ora 16:00)

Rezultat contestatie proba scrisa -asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat contestatie proba scrisa privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.25 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 27 nov. 2019 ora 10:15)

Rezultat selectie dosare -examen promovare in grad profesional
Rezultat selectie dosare privind concursul organizat pentru promovarea in grad professional imediat superior pentru FP- Primaria Municipiului Botosani (aici)
(Publicarea pe site: 26 nov. 2019 ora 14:00)

Rezultat proba scrisa -asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat proba scrisa privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.25 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 25 nov. 2019 ora 16:30)

Rezultat selectie dosare-asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat selectie dosare privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.25 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 19 nov. 2019 ora 14:30)

Concurs pentru promovare in grad profesional imediat superior
Concurs pentru promovare in grad superior  (aici)
(Publicat 04 noiembrie 2019, ora 10:30)

Concurs asistent medical debutant - Gradinita nr. 25
Concurs asistent medical debutant - Gradinita nr. 25  (aici)
Publicat 01 noiembrie 2019, ora 08:00
Rezultat final concurs-asistent medical principal Gradinita 24
Rezultatul final privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.24 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 23 oct. 2019 ora 16:15)

Rezultat proba interviu concurs-asistent medical principal Gradinita 24
Rezultatul probei de interviu privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.24 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 23 oct. 2019 ora 16:15)

Rezultat proba scrisa functia temporar vacanta de asistent medical principal - Gradinita nr. 24
Rezultat proba scrisa functia temporar vacanta de asistent medical principal - Gradinita nr. 24  (aici)
Publicat astazi 21.10.2019, ora 12:30
Examen de promovare in func╚Ťia de asistent medical la C.A.M.M.D.
Municipiul Botoșani organizează în data de 01 noiembrie 2019, examen de promovare in functia de asistent medical (PL) din cadrul Compartimentului Asistenta Medicală si de Medicină Dentară în unitătile de învătământ preuniversitar de stat. Detalii (aici)
(Publicarea pe site: 17 oct. 2019 ora 16:00)

Rezultat final concurs-asistent medical principal Gradinita 23
Rezultatul final privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.23 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 17 oct. 2019 ora 15:45)

Rezultat proba interviu concurs-asistent medical principal Gradinita 23
Rezultatul probei de interviu privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.23 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 16 oct. 2019 ora 15:45)

Rezultat contestatie proba scrisa concurs-asistent medical principal Gradinita 23
Rezultatul contestatiei la proba scrisa privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.23 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 16 oct. 2019 ora 13:15)

Rezultatul probei scrise pentru functia temporar vacanta de asistent medical principal - Gradinita nr. 23
Rezultatul probei scrise pentru functia temporar vacanta de asistent medical principal - Gradinita nr. 23 (aici)
Publicat 15 octombrie ora 13:00
Rezultat selectie dosare-asistent medical principal Gradinita 24
Rezultat selectie dosare privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.24 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 14 oct. 2019 ora 14:30)

Rezultat selectie dosare asistent medical principal Gradinita nr. 23
Rezultat selectie dosare asistent medical principal Gradinita nr. 23 (aici)
Publicat 08.10.2019 ora 14:30
Concurs asistent medical principal Gradinita nr. 24 pe perioada determinata
Concurs asistent medical principal Gradinita nr. 24 pe perioada determinata.
Anuntul, Bibliografia si Actele necesare inscrierii (aici)
Publicat 04 octombrie 2019, ora 08:00
Concurs asistent medical principal Gradinita nr. 23 pe perioada determinata
MUNICIPIUL  BOTO┼×ANI organizeaz─â ├«n data de 15.10.2019 (proba scris─â) ┼či 17.10.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durat─â determinat─â (1 an ╚Öi 08 luni) a func┼úiei contractuale temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.23 Boto╚Öani.  
Anuntul, Bibliografia si Actele necesare inscrierii  (aici)
Publicat 30 septembrie, ora 08:00
Rezultat final concurs asistent medical principal Gradinita nr. 12
Rezultat final concurs asistent medical principal Gradinita nr. 12 (aici)
Publicat 27 septembrie 2019, ora 11:30
Rezultat interviu-asistent medical principal Gradinita 12
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.12 Boto╚Öani. (aici)
(Publicarea pe site: 26 sept. 2019)

Rezultatul contestatiei pentru proba scrisa Asistent medical principal Gradinita nr. 12
Rezultatul contestatiei pentru proba scrisa Asistent medical principal Gradinita nr. 12 (aici)
Publicat 25 septembrie 2019, ora 16:00
Rezultat proba scrisa asistent medical principal -Gradinita nr. 12
Rezultat proba scrisa asistent medical principal -Gradinita nr. 12 (aici)
Publicat 24 septembrie 2019, ora 15:00
Rezultat concurs asistent medical principal Gradinita nr. 12
Rezultatul selec┼úiei dosarelor de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocuparea  func┼úiei  contractuale vacante de asistent medical principal  ├«n cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de
Medicin─â Dentar─â din unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.12 Boto╚Öani.Detalii (aici)

Publicat 18 septembrie 2019, ora 12:30
Concurs asistent medical principal Gradinita nr. 12
MUNICIPIUL  BOTO┼×ANI organizeaz─â ├«n data de 24.09.2019 (proba scris─â) ┼či 26.09.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.12 Boto╚Öani.  
Anuntul, Acte necesare la dosarul de concurs, Bibliografia (aici)
Publicat 02 septembrie 2019, ora 08:00
Rezultatul final al concursului pentru functia de asistent medical principal Dispensar Scolar nr. 3
Rezultatul final al concursului pentru functia de asistent medical principal Dispensar Scolar nr. 3 (aici)
Publicat 27.08.2019, ora 14:00
Rezultatul interviului pentru functia de asistent medical principal Dispensar Scolar nr. 3
Rezultatul interviului pentru functia de asistent medical principal Dispensar Scolar nr. 3 (aici)
Publicat 27.08.2019, ora 14:00
Rezultat proba scris functia de asistent medical principal Dispensar Scolar nr. 3
Rezultat proba scris functia de asistent medical principal  (aici)
Publicat 27.08.2019, ora 12:10
Rezultat final concurs asistent medical principal Gradinita nr. 14
Rezultat final concurs asistent medical principal Gradinita nr. 14  (aici)
Publicat 23.08.2019, ora 08:30
Rezultatul interviului pentru functia de asistent medical principal, Gradinita nr. 14 Botosani
Rezultatul interviului la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante
de asistent medical principal, ├«n cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.14┬á┬áBoto╚Öani, sus┼úinut ├«n data de 21.08.2019(aici)
Publicat 22.08.2019, ora 08:30
Rezultat selectie dosare de inscriere- as. med. principal, Dispensar medical Scolar nr. 3 Botosani
Rezultatul selec┼úiei dosarelor de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocuparea  func┼úiei  contractuale vacante de asistent medical principal  ├«n cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â din unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitarÔÇôDispensar Medical ╚ścolar nr.3 Boto╚Öani  (aici)
Publicat 21.08.2019, ora 13:00
Rezultat proba scrisa-asistent medical principal Gradinita 14
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.14 Boto╚Öani (aici)
(Publicarea pe site: 20 aug. 2019 ora 13:30)
Rezultate selectie dosare functia asistent medical principal
Rezultatul selec┼úiei dosarelor de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocuparea┬á┬áfunc┼úiei┬á┬ácontractuale vacante de asistent medical principal┬á┬á├«n cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â din unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitarÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.14 Boto╚Öani (aici)
(Publicat astazi 12 august 2019 ora 14:00)

Concurs asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar Medical ╚ścolar nr.3 Boto╚Öani
Municipiul Botosani organizeaz─â ├«n data de 27.08.2019 (proba scris─â) ┼či 29.08.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar Medical ╚ścolar nr.3 Boto╚Öani.  
Anuntul, Bibliografia, Acte necesare inscrierii   (aici)
Publicat 01.08.2019, ora 08:30                  
Concurs functie contractuala asistent medical principal
Municipiul Botosani organizeaz─â ├«n data de 20.08.2019 (proba scris─â) ┼či 22.08.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.14 Boto╚Öani.  
Dosarele de ├«nscriere se depun la sediul Municipiului Boto┼čani din str. Pia┼úa Revolu┼úiei nr.1,  p├ón─â la data de 08.08.2019, ora 1600.
Anuntul, Bibliografia si Actele necesare inscrierii (aici)
(Publicat: 25 iulie 2019)

Licitatie publica deschisa, pentru rezervarea locurilor de parcare nepl─âtite pentru anul 2019
Consiliul Local al Municipiului Botosani, cu sediul ├«n Piata Revolutiei nr. 1, anunta organizarea licitatiei publice deschisa, cu strigare pentru rezervarea locurilor de  parcare neplatite pentru anul 2019, in data de 02.07.2019, ora 1000.
Detalii (aici)
Rezultat final concurs ingrijitoare cladiri
Rezultat final concurs ingrijitoare cladiri (aici)
Publicat 14 mai 2019, ora 16:30
Rezultat proba practica si interviu ingrijitoare cladiri
Rezultat proba practica si interviu ingrijitoare cladiri  (aici)
Publicat 14 mai 2019, ora 16:30
Rezultat final concurs functia asistent medical principal
Rezulatat final concurs functia asistent medical principal (aici)
Publicat 13.05.2019, ora 10:00
Rezultat proba interviu asistent medical principal
Rezultat proba interviu asistent medical principal (aici)
Publicat 09.05.2019, ora 15:40  
Rezultat selectie dosare ingrijitoare cladiri din cadrul Biroului Administrativ
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de îngrijitoare clădiri din cadrul Biroului Administrativ (aici)
Publicat 07.05.2019, ora 15:00
Rezultat proba scrisa pentru functia vacanta de asistent medical principal
Rezultat proba scrisa pentru functia vacanta de asistent medical principal  (aici)
Publicat 07.05.2019, ora 14:30
Rezultat final concurs asistent medical debutant
Rezultat final concurs asistent medical debutant (aici)
Publicat 25.04.2019, ora 13:40
Rezultat selectie dosare concurs asistent medical principal
Rezultat selectie dosare concurs asistent medical principal (aici)
Publicat 25.04.2019, ora 11:00
Rezultat proba interviu concurs asistent medical debutant
Rezultat proba interviu concurs asistent medical debutant  (aici)
Publicat 24.04.2019, ora 13:40
Rezultat contestatie proba scrisa concurs asistent medical debutant
Rezultat contestatie proba scrisa concurs asistent medical debutant (aici)
Publicat 24.04.2019, ora 08:20
Rezulatatul probei scrise concurs Asistent medical debutant
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea func┼úiei contractuale vacante de asistent medical debutant, ├«n cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.18 Boto╚Öani, sus┼úinut─â ├«n data de 22.04.2019  (aici)
Publicat astazi 22.04.2019, ora 16:30
Rezultatul (etapa l)
Procedura de analiza a raportului de activitate depus de d-nul Traian Apetrei, managerul Teatrului ÔÇ×Mihai Eminescu ÔÇ× Boto┼čani pentru al doilea an de management din mandatul 2017 - 2020. Detalii (aici)
Publicat 17.04.2019
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere concursul organizat pentru ocuparea func┼úiei contractuale vacante de asistent medical debutant ├«n cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â din unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar
Rezultatul selec┼úiei dosarelor de ├«nscriere la concursul organizat pentru ocuparea  func┼úiei  contractuale vacante de asistent medical debutant  ├«n cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â din unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitarÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.18 Boto╚Öani (aici)
Publicat 16.04.2019, ora 12:00
Concurs ingrijitoare cladiri - compartiment Administrativ
Concurs ingrijitoare cladiri - compartiment Administrativ
Anuntul (aici)
Publicat 16.04.2019, ora 08:00
Rezultat (etapa I)
Procedura de analiza a raportului de activitate depus de d-nul Mihai S├«rbu ,managerul Filarmonicii de Stat Boto┼čani, pentru primul an de management din mandatul 2018 ÔÇô 2022. Detalii (aici)

Rezultat final evaluare pentru cel de-al doilea an de management al managerului Teatrului de Copii si Tineret
Rezultat final evaluare pentru cel de-al doilea an de management al managerului Teatrului de Copii si Tineret "Vasilache" Botosani (aici)

Publicat 15.04.2019, ora 15:00
Rezultatul final la concursul organizat pentru functia de consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul final la concursul organizat pentru functia de consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala  (aici)
Publicat astazi 15 aprilie 2019, ora 09:00
Rezultat contestatie proba interviu concursul pentru functia de consilier I grad superior din cadrul Seriviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultat contestatie proba interviu concursul pentru functia de consilier I grad superior din cadrul Seriviciului Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Publicat astazi 12.04.2019, ora 14:00
Rezultatul interviului pentru functia de consilier I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul interviului pentru functia de consilier I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala  (aici)
Publicat 11.04.2019, ora 13:15
Rezultatul solutionarii contestatiei la proba scrisa la concursul pentru functia de consilier superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul solutionarii contestatiei la proba scrisa la concursul pentru functia de consilier superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Publicat astazi 10.04.2019, ora 15:00
Rezultatul probei scrise pentru functia de consilier superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul probei scrise pentru functia de consilier superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Publicat astazi 09.04.2019, ora 14:30
Rezultatul probei scrise pentru functia de consilier superior din cadrul Compartimentului Investitii, Scoli, Cultura, Unitati medicale
Rezultatul probei scrise pentru functia de consilier superior din cadrul Compartimentului Investitii, Scoli, Cultura, Unitati medicale (aici)
Publicat astazi 09.04.2019, ora 14:30
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia de consilier debutant in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia de consilier debutant in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Publicat 09.04.2019, ora 13:00
Concurs functie contractuala asistent medical principal
MUNICIPIUL  BOTO┼×ANI organizeaz─â ├«n data de 07.05.2019 (proba scris─â) ┼či 09.05.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôDispensar ╚ścolar nr.8 Boto╚Öani.
Anuntul, dosarul de inscriere si bibliografia (aici)
Publicat astazi 09.04.2019, ora 08:00  
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de îngrijitoare clădiri din cadrul Biroului Administrativ
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de îngrijitoare clădiri din cadrul Biroului Administrativ (aici)
Publicat astazi 08.04.2019 ora 13:00
ERATA rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul pentru functia publica consilier clasa I grad profesional debutant din Serviciul Investitii Dezvoltare Locala
ERATA rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul pentru functia publica consilier clasa I grad profesional debutant din Serviciul Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Publicat astazi 04.04.2019 ora 15:00
Rezultat selectie dosare pentru functia de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Investitii Scoli, Cultura, Unitati medicale
Rezultat selectie dosare pentru functia de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Investitii Scoli, Cultura, Unitati medicale  (aici)
Publicat astazi 03.04.2019, ora 15:00
Rezultat selectie dosare de inscriere concurs functie consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultat selectie dosare de inscriere concurs functie consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala  (aici)
Publicat astazi 03.04.2019 ora 15:00
Rezultat selectie dosare de inscriere pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultat selectie dosare de inscriere pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Afisat astazi 03.04.2019 ora 15:00
Concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical debutant
MUNICIPIUL  BOTO┼×ANI organizeaz─â ├«n data de 22.04.2019 (proba scris─â) ┼či 24.04.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei contractuale vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asisten┼úa Medical─â ┼či de Medicin─â Dentar─â ├«n unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt preuniversitar ÔÇôGr─âdini╚Ťa nr.18 Boto╚Öani.  
Anuntul, Bibliografia, Dosarul de concurs  (aici)
Publicat astazi 29.03.2019, ora 08:00
Anunt concurs post ingrijitoare cladiri
Municipiul Boto┼čani organizeaz─â concurs de recrutare pentru ocuparea pe durat─â determinat─â de 2 ani, a unui post vacant de ├«ngrijitoare cl─âdiri ├«n cadrul Compartimentului Administrativ, av├ónd ca atribu╚Ťie principal─â ├«ntre╚Ťinerea cur─â╚Ťeniei ├«n incinta cl─âdirii ╚Öi a spa╚Ťiilor conexe, ├«n conformitate cu programul stabilit. Detalii  (aici)
Functii publice de executie vacante din cadrul Serviciului Investitii, Dezvoltare Locala
Prim─âria Municipiului Botosani - organizeaza ├«n perioada  9 ÔÇô 11 aprilie 2019, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a 3 functii publice de executie vacante din cadrul Serviciului Investitii, Dezvoltare Locala. Detalii (aici)
Publicat 08 martie 2019.
Rezultatul final al concursului pentru functia de consilier asistent - Birou Achizitii Publice
Rezultatul final al concursului pentru functia de consilier asistent - Birou Achizitii Publice  (aici)
Publicat 18 februarie 2019, ora 13:00
Rezultatul contestatiei concurs functia de consilier asistent - Birou Achizitii Publice
Rezultatul contestatiei concurs functia de consilier asistent - Birou Achizitii Publice (aici)
Publicat 18 febriarie 2019, ora 13:00
Rezultat interviu concurs consilier asistent - Birou Achizitii publice
Rezultat interviu concurs consilier asistent - Birou Achizitii publice (aici)
Publicat 14 februarie 2019 ora 15:45
Rezultat final concurs referent superior - Compartiment Stare Civila
Rezultat final concurs referent superior - Compartiment Stare Civila (aici)
Publicat 14 februarie 2019 ora 15:00
Rezultat final concurs consilier debutant - Compartiment Stare Civila
Rezultat final concurs consilier debutant - Compartiment Stare Civila  (aici)
Publicat 14 februarie 2019 ora 15:00
Rezultat interviu pentru functia de referent superior - Compartimentul Stare Civila
Rezultat interviu pentru functia de referent superior - Compartimentul Stare Civila  (aici)
Publicat 13 februarie 2019, ora 14:00
Rezultat interviu pentru functia de consilier debutant -Compartiment Stare Civila
Rezultat interviu pentru functia de consilier debutant -Compartiment Stare Civila (aici)
Publicat 13 februarie 2019, ora 14:00
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea func┼úiei publice de execu┼úie vacant─â de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice
(aici)
Rezultatul contestatiei pentru functia de consilier debutant - Compartiment Stare Civila
Rezultatul contestatiei pentru functia de consilier debutant - Compartiment Stare Civila (aici)
Publicat 12 februarie 2019 ora 15:50
Municipiul Boto┼čani organizeaz─â concurs de recrutare pentru ocuparea pe durat─â determinat─â de 2 ani, a unui post vacant de ├«ngrijitoare cl─âdiri ├«n cadrul Compartimentului Administrativ
Municipiul Boto┼čani organizeaz─â concurs de recrutare pentru ocuparea pe durat─â determinat─â de 2 ani, a unui post vacant de ├«ngrijitoare cl─âdiri ├«n cadrul Compartimentului Administrativ. Detalii  (aici)
Publicat 12 februarie 2019 ora 08:00
AFI╚śAJ REZULTATE PROBA SCRIS─é REFERENT - COMP. STARE CIVIL─é
AFI╚śAJ REZULTATE PROBA SCRIS─é REFERENT  - COMP. STARE CIVIL─é  (aici)
Publicat 11.02.2019 ora 16:00
AFI╚śAJ REZULTATE PROBA SCRIS─é CONSILIER DEBUTANT -COMP. STARE CIVIL─é
AFI╚śAJ REZULTATE PROBA SCRIS─é CONSILIER DEBUTANT┬á┬á-COMP. STARE CIVIL─é┬á┬á(aici)
Publicat 11.02.2019, ora 15:00
Rezultatul final al concusului pentru functia de consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice
Rezultatul final al concusului  pentru functia de consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice  (aici)
Publicat 08 februarie 2019, ora 11:00
Rezultatul final al concursului pentru functia de consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe
Rezultatul final al concursului pentru functia de consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe (aici)
Publicat 08 februarie 2019, ora 11:00
Rezultatul final la concursul pentru functia de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Biroului Autoritatea Tutelar─â
Rezultatul final la concursul pentru functia de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Biroului Autoritatea Tutelar─â (aici)
Publicat 07 februarie 2019, ora 13:00
Rezultat interviu concurs consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice
Rezultat interviu concurs consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice  (aici)
Publicat 07 februarie 2019, ora 11:00
Rezultat interviu la concursul pentru functia consilier clasa I profesional principal din cadrul Directiei Impozite si Taxe
Rezultat interviu la concursul pentru functia consilier clasa I profesional principal din cadrul Directiei Impozite si Taxe (aici)
Publicat 07 februarie 2019, ora 11:00
Rezultatul interviului pentru functia de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Biroului Autoritatea Tutelar─â
Rezultatul interviului pentru functia de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Biroului Autoritatea Tutelar─â (aici)
Publicat 06 februarie 2019, ora 12:15
CONCURS RECRUTARE FUNCȚII PUBLICE DE EXECUȚIE DE AUDITOR
Detalii (aici)
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe  (aici)
Publicat 05 februarie 2019 ora 14:20
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de executie consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de executie consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice (aici)
Publicat 05 februarie 2019 ora 13:20
Rezultat proba scrisa consilier debutant Biroul Autoritate Tutelara
Rezultat proba scrisa consilier debutant Biroul Autoritate Tutelara (aici)
Publicat 04 februarie 2019, ora 15:30
Rezultat proba scrisa consilier juridic asistent Biroul Autoritate Tutelara
Rezultat proba scrisa consilier juridic asistent Biroul Autoritate Tutelara  (aici)
Publicat 04 februarie 2019 ora 15:30
Rezultatul selec┼úiei dosarelor de ├«nscriere la concursul pentru functia referent clasa III grad profesional superior din cadrul Compartimentului Stare Civil─â ÔÇô Serv. Public Local de Eviden╚Ťa Persoanelor Boto╚Öani
Rezultatul selec┼úiei dosarelor de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada┬á┬á11 - 13.02.2019 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei publice de execu┼úie vacant─â de referent┬á┬áclasa III grad profesional superior din cadrul Compartimentului Stare Civil─â ÔÇô Serv. Public Local de Eviden╚Ťa Persoanelor Boto╚Öani┬á(aici)┬á
Publicat 31 ianuarie 2019 ora 14:00
Rezultatul selectiei dosarelor concurs functia consilier clasa I, grad profesional debutant Compartiment Stare Civil─â ÔÇô Serv. Public Local de Eviden╚Ťa Persoanelor Boto╚Öani
Rezultatul selectiei dosarelor concurs functia consilier clasa I, grad profesional debutant Compartiment Stare Civil─â ÔÇô Serv. Public Local de Eviden╚Ťa Persoanelor Boto╚Öani┬á(aici)
Publicat 31 ianuarie 2019 ora 14:00
ERATA Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat in perioada 12 - 14.02.2019 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizitii Publice
ERATA
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat in perioada  12 - 14.02.2019 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizitii Publice (aici)

Publicat 31 ianuarie 2019 ora 10:00
Rezultatul selec┼úiei dosarelor de ├«nscriere la concursul pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei publice de execu┼úie vacant─â de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice
Rezultatul selec┼úiei dosarelor de ├«nscriere la concursul pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei publice de execu┼úie vacant─â de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizi╚Ťii Publice (aici)
Publicat 29 ianuarie 2019 ora 13:30
Rezultatul selectiei dosarelor la concursul pentru functia de consilier juridic clasa I, grad profesional asistent in cadrul Biroului Autoritate Tutelara
Rezultatul selectiei dosarelor la concursul pentru functia de consilier juridic clasa I, grad profesional asistent in cadrul Biroului Autoritate Tutelara  (aici)
Publicat 29 ianuarie 2019 ora 13:00
Rezultatul selectiei dosarelor la concursul pentru functia de consilier clasa I, grad profesional debutant in cadrul Biroului Autoritate Tutelara
Rezultatul selectiei dosarelor la concursul pentru functia de consilier clasa I, grad profesional debutant in cadrul Biroului Autoritate Tutelara  (aici)
Publicat 29 ianuarie 2019, ora 13:00
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat in perioada 05-07 februarie 2019 pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat in perioada 05-07 februarie 2019 pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe (aici)
Publicat 29 ianuarie ora 12:00
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie consilier clasa I grad profesional asistent Serviciul Buget, Finante
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie consilier clasa I grad profesional asistent Serviciul Buget, Finante  (aici)
Publicat 28 ianuarie ora 16:00
Concurs consilier clasa I grad profesional superior Directia Taxe si Impozite Locale pe perioada determinata
Concurs consilier clasa I grad profesional superior Directia Taxe si Impozite Locale pe perioada determinata.
Anuntul, Actele necesare inscrierii si Bibliografia (aici)
Rezultat final concurs consilier asistent Serviciul Management Proiecte
Rezultat final concurs consilier asistent Serviciul Management Proiecte  (aici)
Publicat 25 ianuarie 2019 ora 10:00
Rezultat proba interviu concurs consilier clasa I grad profesional asistent Serviciul Management Proiecte
Rezultat proba interviu concurs consilier clasa I grad profesional asistent Serviciul Management Proiecte  (aici)
Publicat 23 ianuarie 2019 ora 11:00
Rezultatul final la concursul organizat pentru promovarea in functia publica de conducere sef serviciu al Serviciului Persoane Juridice
Rezultatul final la concursul organizat pentru promovarea in functia publica de conducere sef serviciu al Serviciului Persoane Juridice (aici)
Publicat 21 ianuarie 2019 ora 16:00
Rezultatul final la concursul organizat pentru promovarea ├«n func╚Ťia public─â de conducere ╚Öef serviciu al Serviciului Persoane Fizice
Rezultatul final la┬á┬áconcursul organizat pentru promovarea ├«n func╚Ťia public─â de conducere ╚Öef serviciu al Serviciului Persoane Fizice, Direc╚Ťia Impozite ╚Öi Taxe sus╚Ťinut ├«n data de 21 ianuarie 2019┬á┬á(aici)
Afisat 21 ianuarie 2019 ora 16:00
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia de consilier clasa I grad profesional asistent - Serviciul Management Proiecte
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia de consilier clasa I grad profesional asistent - Serviciul Management Proiecte (aici)
Publicat 20 ianuarie 2019, ora 15:00
Rezultatul solutionarii contestatiei la proba scrisa la concursul organizat pentru functia consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul solutionarii contestatiei la proba scrisa la concursul organizat pentru functia consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala  (aici)
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional superior - Compartiment Investitii, Scoli, Cultura, Unitati medicale
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional superior - Compartiment Investitii, Scoli, Cultura, Unitati medicale (aici)
Publicat 17 ianuarie 2019, ora 15:00
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional superior - Serviciul Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional superior - Serviciul Investitii Dezvoltare Locala  (aici)
Publicat 17 ianuarie 2019, ora 15:00
Rezultat selectie dosare inscriere concurs consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Serviciului Dezvoltare Locala
Detalii (aici)
Rezultat selectie dosare inscriere concurs consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Compartimentului Investitii Scoli, Cultura, Unitati Medicale
Detalii (aici)
Rezultat selectie dosare inscriere concurs consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Management Proiecte
Rezultatul selec┼úiei dosarelor de ├«nscriere la concursul organizat ├«n perioada  21 -23.01.2019 pentru ocuparea pe durat─â nedeterminat─â a func┼úiei publice de execu┼úie vacant─â de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Management Proiecte  (aici)
Publicat 14 ianuarie 2019 ora 10:00
Concurs pentru ocuparea a 2 functii din cadrul Comp. Stare Civila
Detalii (aici)
Proces verbal de selec╚Ťie dosare concurs promovare ╚Öef serviciu SPF
Detalii (aici)

Proces verbal de selec╚Ťie dosare concurs promovare ╚Öef serviciu SPJ
Detalii (aici)

Inscriere in Registrul Agricol
Detalii despre obligativitatea declararii in Registrul Agricol pot fi gasite (aici)

Concurs consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serv. Persoane Fizice ÔÇô Direc╚Ťia Impozite ╚Öi Taxe
Prim─âria Municipiului Boto┼čani cu sediul ├«n Pia╚Ťa Revolu╚Ťiei nr. 1┬á┬á- organizeaz─â ├«n perioada 5 -7 februarie 2019, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a unei func┼úii publice de execu╚Ťie vacant─â de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serv. Persoane Fizice ÔÇô Direc╚Ťia Impozite ╚Öi Taxe.
Anuntul, Actele necesare inscrierii si Bibliografia  (aici)
Model adeverinta  (aici)
Model CV  (aici)
Formular de inscriere  (aici)
Erata bibliografie (aici)
(publicat astazi 4 ianuarie 2019, ora 10:00)

Concurs consilier clasa I grad profesional asistent Serviciul Buget Finante Publice si Buget
Prim─âria Municipiului Boto┼čani cu sediul ├«n Pia╚Ťa Revolu╚Ťiei nr. 1  - organizeaz─â ├«n perioada 5 -7  februarie 2019, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a unei func┼úii publice de execu╚Ťie vacant─â de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Buget Finan╚Ťe Publice.
Anuntul, Actele necesare inscrierii si Bibliografia (aici)
Model adeverinta (aici)
Model CV (aici)
Formular inscriere (aici)
Anunt publicat astazi 4 ianuarie 2019 ora 10:00
Concurs 2 functii de consilier juridic clasa I grad profesional asistent si consilier clasa I grad profesional debutant in cadrul Biroului Autoritate Tutelara
Prim─âria Municipiului Boto┼čani cu sediul ├«n Pia╚Ťa Revolu╚Ťiei nr. 1  - organizeaz─â ├«n perioada 4 - 6 februarie 2019, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioad─â nedeterminat─â a 2 func┼úii publice de execu╚Ťie vacante din cadrul Biroului Autoritatea Tutelar─â, dup─â cum urmeaz─â:
1.Consilier juridic clasa I grad profesional asistent
2.Consilier clasa I grad profesional debutant
Anuntul, Actele necesare inscrierii si Bibliografia (aici)
Model adeverinta (aici)
Model CV (aici)
Formular inscriere (aici)
Anunt publicat astazi 4 ianuarie 2019 ora 10:00
Botoşani - oraş european
--------------------------------------
--------------------------------------
--------------------------------------
--------------------------------------
Adresa: Botosani, Piata Revolutiei nr. 1
Telefon: 0040 231 502200
Fax:        0040 231 531595
E-mail:   primaria@primariabt.ro
 
© Toate drepturile - Primaria Municipiului Botosani
Reproducerea neautorizata a continutului afisat pe acest site
constituie subiectul aplicarii legilor in vigoare