Anunț privind deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului unui act normativ din data de 21.06.2024

În data de 21 iunie 2024 Primăria Municipiului Botoșani anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare următoarelor proiecte de acte normative: 

Anunțul (…aici)

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei „Plan Urbanistic Zonal și Regulament de urbanism aferent Str. Calea Națională, nr. 249A, CF/NC 67677” în vederea realizării obiectivului „Construire imobil P+2 cu funcțiuni mixte (spațiu comercial, birouri și rezidențial), amenajări exterioare, împrejmuire teren, branșamente utilități și organizare șantier” (…aici)
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea și înlocuirea Anexei Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Botoșani nr. 195 din 28 aprilie 2023 privind aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (S.I.D.U.) a Municipiului Botoșani pentru perioada 2021-2027 (…aici)
Anteriorul Rezultatul verificării eligibilității candidaților la examenul organizat pentru promovarea în grad profesional imediat superior celui deținut pentru funcția publică de execuție de consilier achiziții publice clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Achiziții Publice

Despre noi